Bocs király!Teljesen jogos volt,neked van igazad,mit is képzeltem magamról..hogy kérdést teszek fel egy forumon...nincs másik profilom egyébként ..de gondolj amit akarsz
KezdőSrác86Db · Újonc · Bocs király!Teljesen jogos volt,neked van igazad,mit is képzeltem magamról..hogy kérdést teszek fel egy forumon...nincs másik profilom egyébként ..de gondolj amit akarsz
humm · Kvázi-tag · Az Ősstrici csak kötekedni akar, ne törődj vele.
Ha valaki akkor Haban tudja!
Nem vagyok vak, hogy ne látnám és végkép nem vagyok hülye, hogy ne tudnám használni a fórum jobb oldalán lévő keresőt. Csak olyan kérdéseket teszek fel amikre nem kaptam vagy nem találtam még választ. Itt elnézést is kérek, hogy be írtam a felsorolt hölgyek közé Olíviát, mert róla találtam egy két kommentet. Az meg, hogy ezerszer leírtad szerintem senkit se érdekel, nem kérte senki legalább is én biztos nem. Tudtommal ide értelmes felnőtt emberek járnak, majd feltalálják magugat. Szóval ha kérhetem az én hozzászólásaimat inkább hagyd figyelmen kívül "Fütyülős" köszönöm. További kellemes időtöltést.
Hello. Egy elmenyem osztanam meg Lili18-al kapcsolatba, a multkoraba felkerestem mert egy-ket velemenyt olvastam rola itt....meg nekem bejonek ezek a telteb csajok...na aki szereti a jo kerek kemeny feneku es vaskosab csombu nagy melu csajokat anak ajalanam, egy igazi telt karcsu....es meg szep is a csaj ...legalabis nekem szimpi, kedves semi nyafi, tiszta ilatos p**ci, szolis , ....ugy franciazik....ugy cupogtatja...huuuuu....szoval *rak szerintem ok ,hely ,szoba , parkolas ok. Csapkodos utca. Remelem segitettem valakinek. Meg biszti megyek csak idom legyen. JA es amit turo kolega irt Eszter29-el kapcsolatban azt en is csak igazoni tudom.
KezdőSrác86Db · Újonc · Óh..ne haragudj már tényleg hogy feltettem egy kérdést...elég lett vna ha annyit írsz hogy nem vagy nem irsz inkább semmit..Valószinü megvan rá az okom amiért ezen a környéken keresek nem gondolod?
Izlés dolga. Kiváncsi lennék a te legjobbjaidra.
Fütyülős · Őstag · Azért ezt vitatnám!
Niki30, Lizi42, Jessica26, Eszter29
Top 5. Vigyázni rá!
Egy kis segítséget szeretnék.
Most mennék először lányokhoz,kit tudnátok ajánlani? A Milf kategória sem zavar.
Sziasztok
Pár napja Csilla24-et látogattam meg.
A bejutás nem a legegyszerűbb, de megoldható. Meki környéke, természetesen többen vannak a lakásban.
Inkább a beszámolók miatt esett rá a választásom, a fotói annyira nem jöttek be, főként az új műtermiek.
Élőben viszont szerintem sokkal jobb nő, mint ahogy a képek alapján várnád.
A díjazás normál. Csókot kaptam már élvezetesebbet, de véleményem szerint ezt nem lehet elvárni első alkalommal.
A franciája sem a legjobb a városban, de egy erős 4-es.
Az alakja baromijó, a hozzáállása is megfelelő.
Jó, kis beszédes csaj.
Bármikor szívesen visszamennék hozzá. :)
Össszeségében 10/8
Többen is vannak vagy egyedül r*nd*l?
Jó fej,széparcu csinos csajszi,szinte minden van nála,csak a gázsi az átlagnál picit magasabb. a fórumtól pár percre található.
Sziasztok, voltam ma Évi(35)-nél, és nagyon jó volt. Sajnos csak fél órát voltam vele de el tudnék vele képzelni egy egész éjszakát. Csak ne legyek álmos.. :-)
Nagyon csinos, szép arcú, vékony hölgy, szerintem kölcsönösen kifejezetten szimpik voltunk egymásnak, páromnak is elfogadnám.. :-)
Ez akkor mán szerelem volt! :-) :-) :-)
Esetleg bővebben egy kicsit Nily vagy Kyra. Akár priviben. köszi.......
KezdőSrác86Db · Újonc · Sziasztok!
Csapókert környékén esetleg tud valaki ajánlani vkit?
Sziasztok!
Eszter 29. Ahogy mondani szokás talán akkor is űzné az ipart ha nem fizetnének érte.Ha oldott hangulatu eksönre vágysz egy igazi ribivel és nem zavar, hogy picit laza a poci akkor keresd meg mert nem csalatkozol. Ahogy odapuccsított a fenekével a hátulról való döngetéshez azt nem lehet tanítani, az vérből jön. A képek reálisak.
Ha ilyen beválalós csajoknál kicsit mindig eszembe jut a magasabb kockázati tényező de hát ez egy ilyen sport.....
Vivien28 Mintha egy szobrász fából kifaragta volna a talán tökéletes testet, húsa kemény nincs egy deka zsír sem rajta. Ilyet még nem markoltam és egyszer szerintem mindenkinek ki kell egy ilyet próbálni. Van benne egy pici távolság tartás amit folyamatos beszéddel lehet oldani., de ha nem vagy verbális alkat akkor elég kurtán furcsán is lemehet a történet. Jól mozog a szeren és megteszi a kérteket még szemkontaktus is bejátszott. Csak időszakosan emeli térségünk színvonalát legközelebb elmondása szerint 15.én jön. Dugás után sokat oldódott valszeg ha visszajárós lennék szabadabb lenne a legkör.
A lany elmondása szerint csak itt rosszalkodik Debrecenben , otthon nem, kicsit több rózsa volt a félóra és a natur franciska grátisz rózsát igényelt, szemlátomást pedáns is ezekért nála a kockázati tényező alacsonyabbnak tünik.
Sziasztok! Ma jártam Niki(30)-nál, az előttem írtakat megerősíteni tudom. Aki igényes környezetet, maximális odafigyelést és jó élményeket szeretne, annak érdemes őt meglátogatnia. A többi rajtatok múlik.Köszönöm Niki!