Hát ez még a Mátyás királyos meséhez is kevés lenne:) ("hozott is, meg nem is") De tiszteletben tartom a némasági fogadalmad! Mindenestre fogalmazzunk úgy, hogy dacára annak, hogy "látogassuk nyugodtan"..kissé elbizonytalanodtam:))
Sunadörgő · Újonc · Hát ez még a Mátyás királyos meséhez is kevés lenne:) ("hozott is, meg nem is") De tiszteletben tartom a némasági fogadalmad! Mindenestre fogalmazzunk úgy, hogy dacára annak, hogy "látogassuk nyugodtan"..kissé elbizonytalanodtam:))
Fütyülős · Őstag · Oké!
Többen kérdeztetek Nily-ről itt is, és privátban is. Nos nem szeretném leírni a részleteket. Maradjunk annyiban, hogy én nem megyek hozzá többet. Ettől függetlenül látogassátok nyugodtan, nincs semmi extra a dolog mögött.
Üdv. :)
Egy titkolt Marvel szuperhős! :-))))
Sunadörgő · Újonc · Basszus...Nily is elszállt?! Holnap terveztem...valami konkrétot tudnál osztani...mert múltkor még 10/9-re nyomtad?!
Ma beszéltem vele, azt mondta jövőhéten rendelni fog, péntektől.
Sziasztok!
Kezdő MT-nak kiket tudnátok javasolni a városból?
A fiatal és csinos lányokat kedvelem inkább, de fontos, hogy a pofika is rendben legyen. Külsőben inkább a természetesség híve vagyok, a szilikon, a botox, a túlzott smink erősen taszít. Jó lenne, ha egyedül rendelne a leányzó, mert nem szívesen futnék össze mással, másokkal. A beszámolók és a fotók alapján én őket néztem ki: Nily20, Zsuzsa23, Letti18. Melléfoghatok velük?
A válaszokat előre is köszönöm!
A polixénia valami betegség?
Ma reggel még Polixénia volt és egy totál másik lány fotóival. Nekem azért gyanús..
sziasztok laura20ról valami vélemény ki volt már nála?
haban · Tag · Kedves makktáraim, örömmel tudatom veletek visszatért (Barby23) Dalma(25) néven, vélhetően sokunk örömére. Kedves Dalma sokunk hiányolt, kívánok nagyon jó egészséget és sok sok vendéget, hogy gyönyörű tested által adott élvezetet sokáig tudjuk élvezni.
Sziasztok! Dya40 nem látható egy ideje sajnos. Valakinek infója? Privátba is jöhet. Kössz
Valaki Helena 28 ról tud valamit ?
haban · Tag · Nemcsak Ágica(19) nem öregedet 2011.12.12.09:33. kori regisztrációja óta, hanem társa Zsuzsa(23) sem aki két perccel előbb regizett társa Ágica előtt. No ez a hosszú élet titka megállítani az időt. És ha a regizés idején már a korukkal fázis eltolásba voltak akkor most valójában menyi idősek? Egyébként fotóik alapján mindkét lány vonzóak és ott domborúak ahol kell.
Fütyülős · Őstag · A legutóbbi eresztésről már nem is beszélve. 50-60 kilós nádszálnak írják magukat, de inkább 90-100 kg az. Mikor lefolyik a képről miért írja magáról, hogy nőiesen telt? Ennyire hülyének nézik az ember fiát? Akkor inkább ne írja ki az adatlapjára a súlyát, a képeken úgy is látszik, hogy egy betonkeverővel van dolgunk.
Úgy látom megint kimenő volt a rezervátumból, mert megjelentek az "apacs" nők is.
Hát egyre kevesebb a csinos, megbízható, nympho jányka, de azért még akad. :)
Nily? Nálam leírta magát. Amúgy van róla sok beszámoló.
Na Pá!
Sunadörgő · Újonc · Nincs bocsánat...sajna igazad van.
Nándi · Őstag · bocs Granny
Akarod mondani Granny
Nándi · Őstag · Én az ilyen korosztály iránti érdeklődésed már inkább garanny kedvelő korszakodnak nevezném! Mert a hölgynek a Milf korosztályhoz már rég nincs köze!
Be ne dőljetek a Lívia 30-nak, korábban Christina 30 néven hirdetett, a fotók meg sem közelíttik a hölgyet csak annyiban hogy szőke.
Nándi · Őstag · Üzenőfalon Barbyka23 üzenete: "Tisztelt Urak:)))
Barby 23 néven voltam regisztrálva korábban Debrecenben!Rendelésem mai naptól megkezdtem..:)))Polixénia néven megtaláltok...:))))
Puszi" Nos valóban anno Barby23 hirdetése futott erről a regről! De a mostani hirdetésben szereplő hölgy 101 re nem azonos az egykori Barbyval!