Egy kicsit már megint sok a kamus!
Egy kicsit már megint sok a kamus!
ghost1 · Újonc · Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok,mindenkinek! :)
Az egyik képe alapján ő volt régen a fényesben a New York poszteres szobában. Felejtős, bár most ki tudja....a vicc is azt mondja ha terhessel vagy és szerencséd van még le is cumiznak:-)
Vlaki biztosan - különben nem lenne terhes
Nándi · Őstag · Volt hirdetés arccal! Biztos a dícséret hatására szabadságolta magát:)
Bocsánat.. te nagyon ostoba vagy.. felesleges bizonygatnom hogy nem vagyok tréner/madame, így hát csak hahotázok rajtad pfff :D
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a továbbiakban a csevegő részben legyenek szívesek folytatni.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Úgy látom könnyű a másikra kenni számomra elképzelhetetlen hogy ha valakivel lebeszélem azt ne fogadtam nem vagyok a saját p**zem ellensége a szivatások meg a legúndoritobb esetek mert mi van ha pont akkor más is szeretne jönni az jönne is de lemondom mivel már az előzővel aki végül nem jön el lebeszélem.
Csak sajnos kevés az értelmes ember!
Na mindegy de szerintem értelmes felnőtt embereknek sokkal jobb szorakozást is vannak!
Sajnos van (nem is kevés) aki visszaél a számoddal. Felcsörget többnyire a lehető kegrosszabb időpontban, stb. Alap dolog lenne, hogy vendéget nem hívnak vissza sohasem, sms-t meg végképp nem írnak. Ez az alapvető diszkréció része lenne.
Azért, hogy amennyiben egy telefonszámmal már befürdött
- nem ment el az illető
- elment de szimpátia/ápolatlanság stb. miatt nem vállalná be újra
- vagy ne adj isten csak "telefonbetyárkodott" valaki, pl. lihegett a telefonba valami kis lurkó...stb.),
akkor ezeket a számokat lementi pl. úgy, hogy "ne vedd fel".
Persze, ha telószámot cserélsz (vagy van eleve több- de ugye az is véges számú), akkor hívhatod megint, de csak nem vesz senki naponta új kártyát :)
Az esetek döntő többségében azért olyan helyen voltam ahol nem láthatott sehogy sem a hölgy. Ott kizárt a nem szimpatikus eset és a személyes ismerettség. Szerintem ez egyszerűen leh*zás, trehányság, 50 vendég beszervezése ugyanarra az időpontra és aki előbb ér az a nyerő helyzet.
Nándi · Őstag · Lehet személyes ismeretségbe futottál volna bele és a csajszi jobbnak látta ha nem fogad. Vagy nem voltál szimpatikus és ezt ezen módon hozta tudomásodra.
Én pont a fordítottba futottam bele sokszor. Lefoglalom az időpontot, pontosan érkezem van, hogy fel is veszi a hölgy, hogy pontosan hány szám. Erre az ajtóban a kapukódért hívnám már kinyom, nem veszi fel stb. Volt olyan, hogy a kapukódot még megmondta és a lépcsőházi ajtó előtt meg álltam mint az a bizonyos a lakodalomban. És ennek mi értelme hmm?
Sziasztok :D itt a városban ki a szűk puncis leányzó akihez megéri elmenni? :D
A csecsemőktudtommal a f***eregetéstől sírnak fel,most akkor te is el lettél fenekelve ? :DDDD
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Ezt én sem értettem Szabina elég sokáig. Vannak olyan vendég-jelöltek, akik szimplán át akarnak verni, vannak olyanok, akik a konkurencia oldaláról próbálnak "lefoglalni" időpontot.. és vannak olyanok is akik sajnos félnek eljönni, mert mi lesz ha eljön? és túl sokan vannak a lakásban? vagy esetleg nem tud úgy ellazulni ahogy kellene?.. Én az utóbbiakat megértem. de azért valóban szólhatnának. ez így van. :) Szép estét! :)
Fütyülős · Őstag · Ez 90%-ban igaz, de vannak kivételek. Például itt Debrecenben Rita is volt 0-24 órás, de természetesen este-hajnalban már nem volt elérhető. Van hogy nem figyelnek az időpontokra, de a legtöbb esetben tényleg reklámfogás. Szóval embere válogatja. Figyeld a beszámolókat, és talán nem tévedsz nagyot.
Amúgy nem sokba kerül átregizni hírdetőröl...
Csak annyit kérdeznék, hogy miért minden szolgáltató, csak kijelzett számot fogad??? miért érdekli a számom, ha azt mondja diszkrét???95% aki hívja őket úgyis eldobható mobilszámról hívja, ez fúrcsa nekem nagyon