:D Ugye milyen rettenetes dolog az emlékezet!? Gyors volt a javítás!
Nándi · Őstag · :D Ugye milyen rettenetes dolog az emlékezet!? Gyors volt a javítás!
Nándi · Őstag · Mendy22 az egykori Liza képeivel vadi új csajsziként! Teló hangpostára irányítva! Szóval itt kérdezem Ő tért vissza vagy valaki nyúlta a képeit?
Valaki Betti 40ről tudna irni hogy mit tud?
Ja és a kád dugulás, amiről MARKOKO írt alighanem ugyanezt a helyszínt takarja.
Hannánál no smár!:-(
Hangszeres játékában a nyelv nem túl sok, sem nem ultramély, de a nyomás csak benned fokozódik őbenne jóféle vákum van.
Utána úgy tud tekerni, hogy csak győzzed kitartással! De ehhez aktívan fel kell lekesítened, mert különben eléggé gépies lenne az előadásmódja.
A melleit végig fogjad (remek tapintású) , mert különben lendületbe jön és saját irányokba téved, amit nem bírsz szemmel követni!
A hely épphogy nem lehangoló, 2-es, vagy hármas. (Rengeteg emelet van fölötte, csak abban a házban tud ilyen sok lenni.)
Rózsákban jó a helyezése, könnyebben előteremthető, mint sok más helyen.
Nem tunt az oregnek 30 koruli lehetett az elejen rendelt az utcanak
Valaki tudna segiteni ? A Jerikon volt egy szoke nagymellu lany tud rola valaki valamit ?
A múlthéten rácsörögtem. Hogy is mondjam. Szerintem kicsit átlag feletti a rózsák száma amit kérne a szolgáltatásáért és még a helyszínt is neked kell biztosítanod. Ha fele annyit mondott volna akkor rászaladtam volna.
Hello mindenkinek, szeretnek toletek infokat (tapasztalat, jo esetleg rosz egyebek ) a kovetkezo csajokal kapcsolatba:
Hanna26
Zafira25
Zsaklin24
Aliz18
Kitty35
Csilla24
Lilike25
Elore is koszonom , szep napot.
Az apró hírdetések között van egy Nettike(21)
A fotó alapján brutál jó,de nem tudom mennyire lehet valós a hírdetés.
Toronymagasban?
És még egy érdekesség.
Olivia felhagyott az iparral?
Azt észrevettétek-e, hogy Lizi(42) immáron Nagykanizsán tartja a fogadóóráit?
az lenne a kérdésem olyan lány párt keresek akikmegadnák nekem az élvezetet. pl az egyik női tag franciázik a másik a p*pómat kényeztetné. ha tudtok ilyet irjatok :)
egy álmodó srác ;)
De a "természet lágy ölén" készült fotó melletti szöveg tök jó!"100% azt kapsz amit a képeken is látsz."
Mehet a kuncsaft fára mászni!
Vagy nincs szoba, kint kell megoldani a réten?
Üdv!
Ritkán járok erre felé, de ma sikerült. Jessyka (21)-nél tettem látogatást. Nem bántam meg. Az *rfekvést rendkívül kedvezőnek tartottam, a szolgáltatás színvonala és a leányzó is rendben. Ha nagyobbak lennének a törölközék, és nem lenne dugulás a kádban. SZUPER!
Úgy látom Laura28 és Szandika 28 kolléganők .( piros kockás lepedő, a természet lágy ölén)
Köszönöm a segítséget mindenkinek. További szép napot ;)
KezdőSrác86Db · Újonc · Van személyes tapasztalat?
Teltebb versenyzők közül ki az ajánlott?
Mya (43)· szombathelyi masszázs · Újonc · Kedves uraim! Nem tudom ezt szó nélkül hagyni! Anett már jó ideje a barátnőm, én még sosem láttam barnának az amúgy is feltűnően vörös haját! A másik hölgy testalkatát nem is említve ( ezzel őt nem szeretném megsérteni) de képek alapján szerintem 20 kg plusszról beszélhetünk, de nem Anett javára! ( Anett: pici hölgy és vékony) és halkan megjegyezném: véleményt annak kéne írnia aki már meglátogatta mindkét hölgyet! :) További szép estét! Puszi: Mya