Győriben ill. a többi helyen nem terveztek ilyet?
MILFHUNTER · Tag · Győriben ill. a többi helyen nem terveztek ilyet?
Tisztelt MILFHUNTER!
Igen, amelyikre a legtöbb pluszt kapja, abba az irányba fogunk elindulni
humm · Kvázi-tag ·
T. Szerkesztőség! Elsősorban a folyamatosan kötekedő, a többi fórumozót évek óta zavartalanul sértegető trollokat kellene kitiltani, egyszer és mindenkorra. Nem olyan nagy munka, mert nem sok ilyen van (csak egy, aki mindjárt jön ide észt osztani). Ez eddig sem történt meg, és gyanítom ezután sem fog. Az okokat ilketően nem akarok találgatni, de enélkül minden egyéb szabályozás értelmetlen. Uff, szólottam.
haban · Tag · Ma megjelenő Kiraa (21) adatlapján 21-évesnek vallja magát, a bemutatkozásában pedig 22évesnek. Valójában hány éves is? Nem volna hátrány ha kicsit figyelmesebb lenne.
Patrik7 · Tag · Az egyik legjobb választás :)
Ajánlom!
Szerintem,ha valaki akkor ti tisztán látjátok azt,hogy ki az ,aki a legtöbb kamu hozzászólást írja,ezáltal tönkreteszi az oldal valódi értelmét.
Ha leírom a valós élményeimet,lehúznak, megpróbálnak hazugnak feltüntetni.
Mindíg ugyanaz(ok)!
Egyszerüen törölni kell ,mert ezzel nektek is árt.Hiteltelenné válik az oldal.
Mint,ahogy azzá is vált,mert nagyon nehéz normális szolgáltatót találni.
Állandó a veszekedés,a másik lejáratása.
Ebből előbb-utóbb csőd lesz.Előbb!
MILFHUNTER · Tag · Mi dönt majd?
Melyikre jön a legtöbb + vagy a + - értéke adja meg a végeredményt?
Na mostmár kíváncsi lettem Nilyire :D
Legyen szigorúbb, csak beszámolók, kérdések és válaszok legyenek. A többit törölni, a hasztalanul moderálásra küldőket pedig bannolni.
Patrik7 · Tag · Nily20 10/9.5 :)
Tisztelt Látogatók!
Minden esetben rajtunk kérik számon a fórumot, holott azt Önök írják, nem mi, mi utólagosan ellenőrizzük és ha kell beavatkozunk.
Ha moderálunk, egyik tábor arra hivatkozik, hogy a fórumba azt ír amit akar. Ha nem moderálunk, csak amit szükséges, akkor a másik tábornak nem tetszik
Ezennel szavazásra bocsátanánk egy olyat, hogy szigorúbban kellene-e moderálnunk és csak a tényleges véleményeket hagynunk, vagy az mint egy fórumnál az esetleges eszmecseréket is hagyjuk. Természetesen ez sem fogja azt jelenteni, hogy anarchia lesz és mindenki azt ír, amit akar!
A likeolásukkal megoszthatják a véleményüket
Köszönjük
Lazább
Szigorúbb
Még viccnek is rossz!
Azt azért meg kéne gondolni lehet-e valaki úgy 11/10 hogy 40%-ot lehazudik a korából?
Fütyülős · Őstag · Na tessék. Kívácsi lennék ezeket az utolsó hozzászólásokat ki küldte moderálásra? Tisztelt Szerkesztőség???
Ez szélmalom harc. Annyi jó fejlesztést lehetne csinálni ezen az oldalon, fórumon, adatlapokon stb, lennének ötleteim, de a szerkesztőket nem érdekli. Egyébként igazad van, kevés a hiteles beszámoló, de én akkor is leírom ha lehurrognak.
Ninettkéhez még hozzátenném, hogy belváros,forgalma utca, fizetős parkoló amit utálok.
Fütyülős · Őstag · OFF
Na ezért nem írtam mostanában semmit, pedig minden nap elolvasom a kommenteket. Ez a fórum elveszítette a lényegét, de ezt már leírtam korábban is. A hírdetők, managgerek írogatják a kamu beszámolók legalább felét. A hozzászólások 40%-át meg a Gróf. Ha egy "régi motoros" ír egy beszámolót az vagy moderálásra kerül, vagy lehurrogják. Akkor kérdezem én: MI szükség egyáltalán ebben a formában erre a fórumra? Pedig tudnék írni most is beszámolót, mert voltam én is pár helyen. De van értelme?
A szerkesztőség helyében az összes értéktelen, kamu hozzászólást törölném, és bannolnám az íróját 1-2 hétre, majd örökre. Ez más fórum oldalakon bevett szokás. Persze ez nem egy átlagos fórum. Nem a virágok beporzásáról értekezünk, de pont ezért kellene az érdemi hsz-eket megtartani....
ON
Amúgy hogy értelme is legyen ennek az irományomnak:
Ninettke: Aranyos, kedves, értelmes csaj. Kéró 10/10, alak 10/7, aktus 10/5, punci 10/11. *** moderálva ***! Ajánlom, de többet nem megyek.
Ninettkét szerintem felejtsd el. Van tőle ezerszer jobb.
Ő már nagyon rég a szakmában dolgozik és szerintem is kiégett. Jó teste van, szép csaj, de a viselkedése elég robotos, előre megírt program alapján csinálja, ő irányít, hogy mit és hogy csináljál, nekem ez nem jön be.
Amolyan prémium kategóriát próbál képviselni, ezzel együtt nem jár a barátnő feeling. Nekem nem jött be, de neked lehet befog, ezért nem beszéllek le róla, ez csak az én véleményem.
Inkább visszamennék Emilíához, akinek a hozzáállása jobb volt mint az ninetté.
A Nancy25" régen" Szandika 28 volt.