Légyszi olvasd el az előző összes beírását és rájössz újabb álmodozó Háry Jánosunk van. Másoktól szerzet beszámolókból ollózza össze és fikázza a lányokat. Ügyvédnek tartja magát fitogtatva *nyagi helyzetét. Idézem „elég jó,rendszeres és gazdag ügyfelekkel lettek szegényebbek .....csak azért intéztem én a hívást mert a kollégámnak éppen tárgyalása volt ( ügyvéd és igen jó nevűek vagyunk )" Ha valóban ügyvéd lenne minden újára kapna nőt, nem itt keresné rózsacsokorért a lányokat. Beszámolóiból arra enged következtetni valószínű még nem volt lányoknál csak kácsing rá. Mamitól kapott fagyiravalóból soká gyűl ki egy csokor rózsa. Addig is a ***moderálva*** a ma.okmarcsa.
Én is küldtem neki privibe több mint egy tucat lányról pontos elérhetőséget és beszámolót de egy kakukk tojást is amin felakadt, és kiderült hogy csak olyan információt tud adni amit telefonban a szolgálatótól bárki megtud, közelebbit pedig csak az tud aki ott is járt. Mikor szembesítettem vele kitiltott, szíve joga, de itt nyilvánosságra tudom hozni kétszínűségét. Nem minősítem ki-ki majd megteszi.