SHANNEL(21):
Mint ahogy sajnos lenni szokott, a képekhez képest a valóság kicsit plusszosabb. Vagy nem róla készültek, vagy nagyon régen.
Fehérnemű/magassarkú kombinációban fogadott.
Igazából jó néhány kilóval több, mint amit a fotó sejtet, illetve a feneke jóval-jóval nagyobb. Hatalmas, de kerek illetve a túlsúly miatt szerintem a cicik még jobbak, mint a képeken.
Arca nagyon markáns és erősen látszik rajta a vérvonal...
Zuhi után egy közepes franciát kaptam, a Technikája alapvetően jó, de nagyon lassan csinálja. Kértem, hogy gyorsítson, amit néhány másodpercig meg is tett, de visszalassított.
A "nagy kufferbe jól lehet pakolni" elvet figyelembe véve egy doggy-t kértem, de ezt is csak közepesre értékelném. A farkam csak kb. félig tudtam benyomni a feneke miatt és mivel elég tág volt a nyílás, így különösebben ezt sem élveztem. Az ezt követő misszionárius már hozta a várt formát és profi módon hozzám is mozgott, így teljes mértékben fel tudtam közben oldódni, amit egy franciával zárt, ami azúttal már teljesen rendben volt. Talán ekkorra melegedett bele?
*** moderálva ***. Ennek ellenére, ha a képnek megfelelő hölgyet kaptam volna, akkor megfelelőnek ítélném, de így számomra csak egy egyszeri próbálkozás maradt.