Üdv! Az utóbi 2 hét alatt 3 szolgáltatónál jártam, mind a nőiesebb fajtából, de mégis mind más, a tapasztalataim a rosszabbtol a jobb felé haladva: Szabina 41: a fotók megfelelnek a valóságnak, mosolygós szöszi, bár néha kicsit nyávogós. Nagy, de enyhén szólva nem jó minőségü mellek. A francia, ha nem veszem figyelembe, hogy néha fogazik, aránylag jó. 5/10. Betti 40: fotónak megfelelő arc, kor, alkat. Szép, de nem a legfeszesebb popsi. A melle sem rossz, bár én ott is a kerek formát szeretem. Sajnos tényleg a szépséghibája, hogy egy foga hiányzik, de ősszességében kellemes az ősszkép. Előszőr kicsit kimért volt velem, de aztán oldódott, és mindenben nagyon készséges volt. A franciája is elég jó. 8/10. Tina 36 : már előszőr is ódákat zengtem róla, most sem okozott csalódást, a kis kerekded Vőrős Démon. Időm szűkős volt, így csak natur franciára mentem. Megint isteni volt, amit a szájával és a nyelvével művelt. És figyelt, mi és hogy esik jól. 9/10. És a legszebb az egészben, hogy ez a két milfistennő egy lakásban rendel. Ha együtt kezelnének, az maga lenne a menyország.