Egyet értek veled. Elemzésed nagyon racionális, ugyanakkor tetszik a nyitottságod. Valószínű, hogy annak ellenére, hogy társadalmi szinten eléggé szabadossá váltak az erkölcsök, s a sajtóban, a médiában és a közösségi oldalakon is eléggé gyakran említésre kerül az "édeshármas". Persze gyakran poénként hangzik el, viszont aki járatos a (szex)partner kereső oldalakon, ott - főképp a fiatalabb (40 év alatti) felhasználók körében - vezető opció, hogy "pár keres lányt" {ami a témánk kiinduló pontjának az inverze (t.i. két fiú + egy lány)}, de fej-fej mellett ott van a "pár keres párt" ( a lépcsőfokok: egymás előtti szex, párcserés szex). Ugyanígy jelen van a 2 férfi + 1 nő felálláshoz történő partner keresés is. A többes huncutságokhoz szükséges bizalom megteremtéséhez jobban van mód ezeken az oldalakon (bár rengeteg a kamus a regisztráltak között), mint a "financiális zónában", ahol a szolgáltatók gyakan találkoznak problémás vendégekkel (gondolhatunk itt higiéniás, mentális gondokra és aggályos viselkedésre egyaránt). Egy ismeretlennel való találkozás is hordozhat kockázatot, kettővel még inkább. Ilyen irányú (egyébként kedvező) tapasztalataimat én sem a szolgáltatói szektorban szereztem, hanem az említett oldalak révén, illetve (ilyen indíttatású) baráti körben. Viszont - ha tudnánk egy-egy szolgáltató ilyen irányú nyitottságát - lenne erre igény. Külföldről haza látogató barátom tett már fel olyan kérdést, hogy tudok-e olyan szolgáltatóról, akit ketten kereshetnénk fel egy hármas huncutság céljából. Tehát "különvélemény" fedőnevű kollégánk bejegyzését - ilyen előzmények után nagy rokonszenvvel fogadtam, s kívánok neki sok szerencsét!