Official Taste By TylerDurden
Ninettke 30
Debrecen
/32129-ninettke
Kapcsolatfelvétel: 8/10
Telefonban közvetlen, kissé robotikus hang. Tájékoztatás, egyeztetés korrekt, gördülékeny.
Környezet: 8/10
Debrecen belvárosában, naplószerkesztőség közelében, régi épület, kifejezetten a célnak megfelelően átalakítva és felújítva. Zuhanyzó modern, tiszta. Törölköző friss, száraz. Nagy franciaágy úgyszintén.
Külső: 7/10
Aranyosnak tűnő apró magyar lány, képeknek megfelelő formában. Korát őszintén szólva inkább 22-24 évre saccoltam volna. Kifejezetten selymes szolibarna baba bőr. Arca 10/7, koráról ez az egy árulkodik talán.
Hozzáállás: 3/10
Minden bizonnyal rossz passzban volt amikor találkoztunk. A hangulat már érkezés után meglehetősen feszült, gondterhes volt. Az első találkozásnál, számomra alapvető 2-3 perces, érkezést követő kötetlen csevegést, kissé felügyelőtiszt jelleggel a „na ott vedd le a ruháidat” felszólítással szakította meg, majd a sarokban lévő fotelre mutatott, ami ugyancsak nem segített a hangulaton oldásán.
Ezután nagyjából 1,5m-es távolságból köntösben, összefont karokkal és árgus szemekkel figyelte kis „műsoromat” szótlanul. Ilyennel még nem találkoztam.
Együttlét: 6/10
Ezután az ágyra huppantunk ahol felajánlotta a kölcsönös franciát, ami egyébként nem szokásom, de vele kivételt tettem, mert tényleg falnivaló kis teste van. Pár perc viszontkényeztetés után mondtam, hogy lapozhatunk a történetben. Lovaglással kezdtünk, aminek következtében komolyan megfogalmazódott bennem, hogy jó helyen járok. DE!
Ezután váltottunk misszionáriusba, ami során a lábaival próbált távol tartani magától, nehogy mélyebben belé hatoljak. Ezt hamar meguntam, így mondtam, hogy próbáljuk meg hátulról.
Erre azt a választ kaptam, hogy azt biztos, hogy nem mert túl nagy vagyok. Ennél a pontnál megjegyeztem, hogy jópofa ez a „barátnő feeling” de nem igazán tartok rá igényt. Ha ilyesmi élményre vágynék, biztos a lovardába járnék 19éves egyetemistákat hajkurászni. De ha emlékezetem nem csal, most éppen szolgáltatásért fizetek, ő pedig éppen dolgozik. Megértettük egymást, ímmel-ámmal végeztünk, zuhany, öltözés majd a könnyes búcsú.
Technika: 5/10
69-ben kifejezetten kellemes volt, francia 7/10. Lovaglás egy erős 8-as. A többi értékelhetetlen.
Összkép: 5/10
Hazugság lenne azt állítani, hogy nem voltak momentumok, amik tetszettek volna, de összegészében nem volt pozitív élmény. Ez a fajta hozzáállás számomra teljesen értelmezhetetlen. Ebben az iparágban meg főleg. Biztos vannak napok amikor jobb formában van, de ha éppen nincs akkor ki kell kapcsolni a telefont, mert csak ilyen szituációkat és véleményeket szül.
U.i.: Nagyon szimpatikus, hogy a hírdetésben van kép a környezetről.
Elégedettség: 5/10
Nem mondom, hogy biztos nem próbálom meg újra Ninettkét. Ahogy a mondás is tartja, „Viharban bármelyik kikötő megteszi.” Így még lehet találkozunk, de tény, hogy ezzel a randevúval nem lopta be magát a szívembe.
Üdv, td