Noémi23-ról tapasztalatom. Előzőleg Lola18-ként versenyzett de negatív véleményt kapott és alig egy hét múlva nevet váltott Noémi21-re, majd később Noémi23-ra, két hirdetése is van fenn jelenleg ezen a néven. Mindegyik hirdetésén több arccal vállalt fotói vannak ami nagyon megtetszett és felvettem vele a kapcsolatot. Telefonon érdeklődve kellemes hang és korekt tájékoztatás. Másnap felkerestem és párpercen belül tudott fogadni a Domokos L strasszé szalonba. Utcai ruhában fogadott, újból egyeztettük a forgató könyvet, félórára neveztem be. Csokor átadását követően kivitte regisztrálni és húzva az időt késve jött vissza. A lány számos arccal vállalt fotóihoz kevésbé hasonlított ( lehet más fogadott) de nem zavart mer aki fogadott sokkal szebb, korban talán még fiatalabb hibátlan test, gyönyörű lány volt. Ami kicsit zavart hogy beszéd hibás volt ami miatt más kezelte a telefont. Forgató könyv szerinti kezdést követően az első pózváltásnál le szállt megnézve a telefonon mennyi az idő, és beszédhibásan közölte még tíz perc van hátra. Alig kezdtük el a folytatást kopogtak az ajtón felöltözött utcai ruhába és kiment. Idő húzást követően vissza jövet közölte még három perc van hátra. Határozottan rászóltam ne a száját jártassa végezze a munkáját még félidőnél sem járunk. Ezt követően hagytam magam gyorsan ki csontozni mielőtt újból bekopogással megzavarnának. Le érve a bejárat elé megnéztem a telefonon mikor engedett be és összesen tizennyolc perc telt el a félórából. Több száz hozzászólásomat figyelembe véve ( bár a számláló több mint egy éve áll) nagyon kevés lány volt akit nem ajánlottam inkább rábíztam a minősítést az olvasóra. Nos Noémi23-at nem ajánlom, kár érte mert aki fogadott nagyon szép formás leányzó volt. Talán más ***moderálva*** még lehet belőle jó szolgáltató.