Igazad volt Kurátor! Én is így jártam, de engem nem zavar a barnább bőr, így maradtam. Mielőtt ***moderálva***, elmondtam neki, hogy az alkatomhoz (190 cm, 100 kg) hasonló a méretem, és nyomni fogom ezerrel. Már bocsánat, de igénybe veszek egy szolgáltatást, szeretném magam jól érezni. Azt mondta nem gond. Irány a fürdő, ami kissé lepukkant volt (hasonlóan a lakás is) majd adott egy kb 40 x50 cm törölközőt. Kicsit furcsáltam és igénytelennek tartottam, de semmi gond, nem ez a lényeg. Bementünk a tetthelyre, ágy recsegett rendesen. Franciázni csak immel-ámmal akart, majd amikor erősebben ráhúztam a fejét, (elvégre ezért is mentem) még ő volt felháborodva. Innentől már kedvem sem volt semmihez, de ***moderálva*** akkor valamit kapjunk is. Mondtam neki, hogy hozzon síkosítót, mert lehet gondjai lesznek, de ő azt mondta, nem kell, mert ő nedves. Rendben babám. Lefektettem misszionáriusba, és elkezdtem nyomni neki. Finomabban finomabban mondta, amit nem igazán vettem figyelembe, és az sem zavart, hogy az ágy recsegett, és tuti hallották a lakásban lévők is. Mindenki azt csinál amit akar, én tuti nem megyek hozzá többet.