Kimberly21 A magam részéről! Jól ismert hely, nagyerdő közeli korrekt panel, alacsony emeleti. Nagyon tetszett a tájékoztatás, itt még nem volt érezhető a rutintalanság. A képeken bár ő van, de más karaktert vártam a hang és a kép alapján. Nagyon szép arc, finom nyári barna bőr, rugalmas selymes. Ütemterv átbeszélése, utalványok rendezése, bővíthető extrákkal, a határ az majdnem a csillagos ég. Halk bátortalan kezdés a jelenlét teljes részvétlenségével, bárhova tapintottam bárhogy, mint ha ott se lett volna. Illatos bőre tovább lendített ezen, csinos kis tanga le és én is ledobtam mindent. Kis tipi-tapi után zutty le az ágyra én állva előtte, a fr*ncia meglepően jól indult, finom lágy, szépen formált ajkakkal, de kellően konkrét is. A jó kezdést olyan szép lett volna valami kis változatossággal folytatni, ez sajnos nem sikerült. Amikor váltani érezte elérkezettnek, akkor elkezdett kézimunkázni gyakorlatilag nulla átéléssel. Ok! Akkor most én jövök: bájos kis kagylóit elkaptam szájjal. Volt minden, de a lényeg itt is hiányzott, semmi reakció..! Fizikális jele sem volt. Nem tudom mi a kellemetlenebb, ha nem lehet valamit, vagy ha lehet, de a response gyakorlatilag nulla. Még az irányomba történő unszimpátiára sem tudnám fogni..! Szándékosságot és tudatosságot sem éreztem ebben, jó indulatú kis kedves (fővárosi) lányka. Hosszútávfutóknak merném ajánlani, vagy a türelmeseknek.