Esemény dátuma: 2019. 05. 14.
Név: Sehike
Kor: 22
Első megjelenés: 2019. 02. 23
Alkalom: 1.
Időtartam: fél óra
Sehike most új helyszínen megközelíthető, a város szélén. Nagyon óvatos és körültekintő lány benyomását tette rám több okból is. Indulásom előtt még csak az utcát adta meg, a számot nem. Az utcához közeledve kaptam meg a házszámot, ahonnan végül egy másik szám alá irányított át. Bejutva a lakásba fehérneműben, kézfogással és puszival fogadott. A szobába térve előre kérte a rózsákat tekintettel arra, hogy még nem ismerjük egymást. Szerettem volna közös zuhanyzást, de nem vállalta. Elkezdtük az előjátékot, melyben ő is aktívan simogatózott. Nagyon fiatal, hamvas bőrű teremtés. A gumival is nagyon óvatos volt, ő maga akarta feltenni, h saját meggyőződése szerint legyen jó, és tövig legyen húzva. Amikor nem volt biztos a tökéletességében, inkább lecserélte. Doggyban kezdtük, nagy, de formás, kerek feneke van, engem Mayáéra emlékeztet. Ápolt teste mindenhol szőrtelen. Ebben a pózban mozdulatlan és szinte hangtalan volt, leszámítva némi apró, halk nyögdécselést. Volt még lovagló pozitúra, itt apró, de jóleső puszikat nyomott a vállamra és a nyakamra, miközben én magamhoz szorítottam kislányos testét. Lehettem kissé vehemensebb is mindkét pózban, nem volt emiatt nyafi. Az idő lejárta után, távozásomkor is kedves volt, puszival és öleléssel köszöntünk el, melyeket ő kezdeményezett.
Összegzés: Kedves és aranyos lányka, kinek legnagyobb előnye számomra a fiatal, feszes teste, akik ezt szeretik, azoknak nagyon ajánlott. Cserébe viszont nem várható el tőle olyan tapasztalati szint és profizmus, mint a milfektől.