Sziasztok,
Itt tud valaki olyan leányzót aki a nagyerdő fele lakik?
Sziasztok,
Itt tud valaki olyan leányzót aki a nagyerdő fele lakik?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Igen.Az USÁban van.Mikkor jönn haza azt nem tudom.
SOSre kit ajanlanatok aki korrekt rozsaszalakert dolgozik?
Nándi · Őstag · 2016 ban ajánlod most meg infó kell róla? Teszteld ujra ha felejtettél! :-)
Sziasztok . Huu nagyon új vagyok ezen a terepen 😀
Véleményeket szeretnék . Kinéztem egy pár hölgyet , de
két hölgyről szeretnék kérdezni . Detti 25 ? És *** moderálva ***?
valaki járt már náluk ? Köszönöm a segítséget uraim 🤝
Szia Sheron! Egy élmény volt! veled! Amint időm engedi, kereslek!
Valaki Betti 44 ről infót tudna?Jöhet akár privátban is!
Sziasztok! Marcsi 47-nél volt már valaki? Alkalmanként feltűnik Debrecenben. Szép nagy szilikon cickói vannak, érdekelne milyen szolgáltató!
Milf Sheron (46)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Janmo!:) Koszonom a pezsgot,nagyon finom:) Es varlak szeretettel legkozelebb is:)
Linda 28 ajánlott isteni feneke van
Sziasztok ! A hétvégén Milf Sheront látogattam meg! 45 perces látogatóba mentem, szép arc kerekded forma, nagy cickók ! Amit kértem a hölgytől azt teljesítette is( kölcsönös francia, istenien felszopott a hölgy nagyon hamar nedvesedik jól reagál a nyelvcsapásokra aminek hangot is ad ,csók, egy kis vibrátoros játék amit ő is és én is szeretek majd láberotika! Összességében nagyon jól éreztem magamat vele! A Milf kedvelőknek ajánlani tudom! Amint időm engedi,még keresni fogom! Ui: A nagy melegben jól esett a pezsgő! Remélem neked is!
Sziasztok!
Frisebb csajoknál volt már valaki? Detta 19 ; Reka 20 ; Monika 27 (hatalmas cicivel ami kérdéses hogy igazi e )
köszi, üdv
Hello
Egy kis segítségre lenne szükségem :)
KIk azok a lányok akit ajánlotok, megbízható jó szolgáltatók?
(Elsősorban olyan lányokat/Nőket keresek akik egyedül vannak a lakásba. Úgy gondolom így egy kicsit kényelmesebben tudnám érezni magam, mivel ez lenne az első alkalman ilyen téren)
Köszönöm a segítségeteket!
További szép napot!
Üdv Dani
Sziasztok!
Volt itt Debrecenben egy dögös milf, Alexa 32 szőke haju...
Jópár hónapja eltünt... tudtok róla valamit?
Kedves kun!
Ebben a szálban nem történt semmi törlés. Az egy másik vita volt
Kimaradtál a néhány nappal ezelőtti összeröffenésből :D
Törölve lett néhány hozzaszólás egyéb okok miatt, és összekeveredhettek a dolgok... Ugye így volt kedves ADMIN?!
minerva · Újonc ·
Mira 26-ról nem hallotam jókat.
Engem érdekelne Mira 26. Mit lehet róla tudni? Megbízható? Mesélj kérlek.
🤣🤣🤣
Összekeversz valakivel.
Nem baj....
Azért is menni fogok, és bebizonyítom, hogy nem az vagyok akire gondolsz :P
További szép napot!
Helló! Mindenkinek!
Bianka (a 4332-es végű tel.) Aranyos kommunikatív kis bevállalós csajszika, nincs nyafogás, keményen odateszi magát....