FEKETELEVES
Sajnos sikerült belefutnom olyan esetekbe, ahol a „hirdető” és a „fogadó” fél nem egyezett. Ez eddig 2x fordult elő, és ami érdekes, hogy mindez ugyanazon a helyen.
Legutóbbi alkalommal Rita (23) volt a kiszemelt. Telefonban egy vékony női hang tájékoztatott a részletekről. Időpont egyeztetés megtörtént, helyszín a F. Söröző melletti egyik panelben.
Az ajtón belépve egy szőke nő fogadott. Elsőre le sem esett, hogy nem az fogad, akivel beszéltem, mikorra meg már leesett, úgy voltam vele, hogy ha már itt vagyok, hátha kellemes meglepetésben lesz részem. Sajnos nem így lett…
Utólag sikerült beazonosítanom a tetoválásáról, hogy aki fogadott, az Bianka (28) volt, így csak róla tudok írni. A mostani képei közelebb állnak a valósághoz, mint a korábbiak, de még így is a marketing erőteljes kifejeződései nyilvánulnak meg. Az arcbőre csúnya, amit a képeken csak az erős smink és fényviszonyok tudnak elnyomni. Emellé elég nagy pocakja is van.
Franciája gyenge, fogaz. Ütemtelenül, össze-vissza váltogat. Aktussal próbálkoztunk, de akkora már teljesen elment tőle a kedvem. Az a kevés izgalmi állapotom is lelombozódott. Visszatértünk a franciára, ami végül inkább kézi levezetéssel ért véget.
Ezek után már nem tudom Rita 23 -at egy létező személyiségként tekinteni, sajnálom így azt a nőt, akinek így visszaélnek a képeivel.
A másik, egy korábbi alkalommal Zoé (26)-hoz indultam. Helyszín ugyanaz, sajnos a történés is, csak azon az alkalommal egy kis kancsi csaj fogadott…
Így számomra Zoé 26 is ment a levesbe, meg maga az egész hely is.