Hello. A Viktória 41 nevű hölgynél nem volt még senki? Nem találok beszámolót róla!
Hello. A Viktória 41 nevű hölgynél nem volt még senki? Nem találok beszámolót róla!
Gyömbér kisasszony már az egekbe szállt az árakkal és minden extra!Nem a régi már!
Sziasztok!
Egy időben jártam Anikó (35) -hoz, azonban eltűnt az oldalról.
Nem tudja esetleg valaki, hogy mi lehet vele?
Többen is úgy tudták(tudják?), hogy civil állása lesz, így a kipihenés szó-jelentsen az bármit- csak elvontan értelmezhető!? 😂
Csatlakozom!
Egyértelműen és első helyen Szofi45!
üdv:
spray
:-)))
Tarzan írta, hogy kicsit pihenni fog. Hiába no', fiatal szervezet gyorsan regenerálódik:-)!
üdv:
spray
Szia!
Február közepén volt erről egy rövidke polémia itt a debreceni fórumon, hogy ki kit ajánlana stb. Ha gondolod...
Üdv:
spray
Ez gyors volt!
Amennyiben ő nem Dominika28, akkor még itt nem volt szereplése. Nagyon hasonlít Dominikára, magasság, testalkat, haj, cici, és a kiírt életkor is! Beszélni még nem tudtam vele, a hangját felismerem, szerintem más is ha valaki hamarabb tud vele kapcsolatba lépni.
Ginger ujra itt :)
Sziasztok. Natasa (28) nevű szolgáltatónál járt már valaki? Ha igen, kaphatnék valamilyen infót? Előre is köszönöm.
Van néhány ritkán "látogatható" nő: Ékszer Viki, Sasha25, Lana29,
Sziasztok.
Kit tudtok ajánlani, aki korrekt, és érdemes meglátogatni?
Nándi · Őstag · Sose tanulsz!! Mondtam már pedig neked, hogy a zsír....nó féle kuplerájt hanyagold! De tuti azért csábulsz mert Dzsungelközeli! :D
Edemmeg!!
Hát mibe futottál bele??:-)
Egyébként egyesek aszongyák, ha egy férfi elmondja egy problémáját a haverjának, azt általában azért teszi, hogy a haver segítsen. Fordítva is igaz, ha egy f*szi hallja egy haver problémáit, igyexik segíteni egyből, zsigerből , reflexből. Megpróbál egyből amennyire lehet, megoldást nyújtani. Így vagyunk kódolva ezek szerint.
Míg - állítólag - ha egy nő mondja/sírja el a fájdalmát/problémáját, akkor elsősorban ő meghallgatásra, figyelemre, együttérzésre, megnyugvásra vágyik. Ők meg így vannak kódolva.
Amikor találkozik a kettő, nekünk soxor jólesik 'kisírni' a problémánkat egy nő vállán, mert nagy valószínűséggel egyből megértést és vigasztalást kapunk/nyerünk. Fordítva soxor a nő hátán feláll a szőr, és jöhet ilyen reakció, amit most ezek szerint te is megtapasztaltál, ha egyből 'okos' megoldást kap megértés, szeretet, együttérzés stb. helyett/mellett.
Talán ....
üdv:
spray
"Minél jobb vagy, annál rosszabb."
Értem, köszönöm.
Nándi · Őstag · Kb új pályára állt, máshol és másképpen szolgál ki ha arra jársz!
Mi történt? Így ez olyan, mint valami gyászjelentés!? Mondjál már valami többet, had nyugodjak meg!
Visszavonult vagy szünetet tart?