Ez nem a Wallstreet haver, ébresztő! 😄
Ez nem a Wallstreet haver, ébresztő! 😄
Masszázs fronton a felső kategória. Legalábbis nálam ;)
Én azt mondom érdemes lenne kipróbálnod.
Neeeem....
Oda mást kell behelyezni haver....:-P
üdv:
spray
Végül is...... A Shrekben is szimpatikusak a Vakegerek:-))))
üdv:
spray
Molly:profi masszázs,profi csúszka,profi lingam,francia nincs!!!
Lóra:a masszázs erotikusabb részén van a lényeg,minden van!
Na, őt még nem is láttam 🙂
De róla sincsenek vélemények. Voltál már nála?
Esetleg Dolce?
Miért, az a hosszúkás vágás nem azért van a lábuk között, mert ott kell lehúzni a kártyát?
Amikor komolyan rá vagy pörögve egy nőre, akkor ez mind irreleváns! Ettől nagyobb "akadályok" sem tartanak vissza!? Kérdezz konkrét nőkről, adott esetben intim részletekről, ami segítség lehet a valódi választásban! Körülményekről, lehetőségekről, a tiszteletd*jként általánosan a "kézipénz" elfogadott.
Én a Ginger-t ajánlom, de ez a helyszínen kontaktfüggő is lehet. Hibátlan kis fekete vénusz. Érdemes mindenre kiterjedően, de tömören még a telefonon megkérdezni a lehetőségeket. A "mit hogyan" és a "mit lehet/mit nem" részre értem. Egyedül nála van az érzetem, hogy a "masszázsnak" nevezett rész már szexuális tartalmú és itt még nem is a franciára gondolok. Tömény a csaj, brutál intenzív és élvezi. Amit rögtön látni, érezni. A franciája végig a legvégén pedig álom, voltak akik rámírtak, hogy most már csak gumis. Nekem nem az volt, de elhiszem nekik is. Ezért írom, hogy kérdezz rá, hogy higiénia és plusz csoki kérdése, vagy csak a helyszínen tud nyilatkozni, vagy a covid para óta felejtős. ..vagy..(?) Nos, érted?
Sziasztok!
Molly46-ról nem látok véleményeket. Valakinek volt vele tapasztalata?
Ginger25 és Lora36 is felkeltette az érdeklődésem. Hármójuk közül kit lenne érdemes meglátogatni? A masszázs rész is fontos lenne nekem nem csak a "lényeg".
A Revolut a jó dugi helyem. Még a NAV se találja meg.
Szia!
Ha kapok számlát akkor nincs gond, mert a céges pénzből rendezném. De eddig nem tudok olyan csajt aki adna számlát. Te tudsz?
Sziasztok Bella22 ről van valakinek infoja előre is köszönöm
Alexan · Újonc · Fotói legalább is ezt sejteti. :)
Aki majmot tart etesse banánnal 😀😀😀
Szia! Szívesen!
Háááát tudod.... :
Akinek nincs pííííze , ne tartson lovat és/vagy szeretőt:-))))!!!
(asszem így szokták mondani - talán - de amúgy meg csak a p*fám nagy:-P )
üdv:
spray
Nem vazz..... épp nem értem rá számolgatni, amikor meg ráértem volna, már nem voltam teljesen magamnál!:-P
üdv:
spray
Köszi a tájékoztatást 😀
Kár, hogy b@nkot kell hozzá robb@ntani
És a műszempillák? Azokat nem számoltad meg? A zacsimorzsolás közben ráértél volna...:-)