Sziasztok,
nem mondom, hogy nem túl idealisztikus Nagykandúr beszámolója, de most őszintén, egy nagy cumi után nem látjátok kissé rózsaszínűbbnek Ti is a világot?! És a csaj ha tényleg nagyon bejött neki, én elhiszem, hogy oda van érte, és külön köszönet, hogy "elméleti" értékelést is adott és nem csak a ki-be-részét ecsetelte a dolognak, azt úgyis mindenki tudja. Megjegyzem tényleg előfordul, hogy nagyon különböző véleményeket lehet olvasni a lányokról, de nem tartom meglepőnek: egyrészt nyilván tök szubjektív, hogy kinek ki tetszik, másrészt én a lányokat is megértem, hogy nem mindenkivel tudnak egyformán kedvesek lenni.
És még valami: ha gyakran jársz "kezelésre" más a megítélésed, mint X idő kihagyása után. Chuck, G.K. próbáltátok már? Én legalábbis egy hosszabb út utáni első talin teljesen odavagyok a csajért, viszont egy sorozat vége felé, már nem annyira extra minden. De a lényeget abban látom, hogy bátorítsuk a kollégákat a véleményírásra, mert sok infóbol tudunk válogatni, de a kevésből kevésre jutunk.
Szóval hajrá, írjatok sokat, legyen min csámcsogni! (ezt kívánom mára a lányoknak is :)