Sziasztok, kérlek szépen nekem is elküldenétek az irodát? Szeretném elkerülni
Sziasztok, kérlek szépen nekem is elküldenétek az irodát? Szeretném elkerülni
Nándi · Őstag · Javíts ki ha nem jól értelmezném! Egy irodára gondolsz ahol több lány dolgozik egyidőben!
Maga sztori nagyon de nagyon necces, az ilyen helyek messzire kerülendők!
Privátba kérném az iroda elhelyezkedését.
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
roppant szép nő, engem is érdekelne, jöhet priviben is az üzi
köszönöm szépen
Lacibetyár · Újonc · egy kis helyreigazítás, információmegosztás:
Ki mit gondol miért van egy 3 -4 dolgozólány ügyfélszolgálati irodája bekamerázva? Ez miféle biztonságot szolgál? Mert a oda vendégként érkezőét biztos nem! Vagy a menedzsment akar látni és hallani mindent (ez perverzió) vagy a lányok pontos elszámoltatása a cél! Nehogy eltagadjanak a feles leadóból! Kitalálhatna a főnök más módszert mert elvadulnak a vendégek!
Nándi · Őstag · Mi ez az újítás a fórumon?? Nem csatolunk linket a bejegyzésben megemlített hölgyről mégis hozzákerül!?
Sziasztok!
Bella 24-ről van valakinek tapasztalata?
Köszi.
Nándi · Őstag · Mikepércsen van idősotthon.
Lacibetyár · Újonc · Nana
ami valószínű
A vénasszony jobb esetben valamelyik pszihiátrai osztályon lappang! De az is előfordulhat hogy beköltözött valamelyik elfekvőbe.
Sziasztok!
A debreceni vagy mikepércsi nanáról tudtok valamit? Elérhető ő még? Vagy jól van?
Ha háztűznézőbe jársz, akkor menj a sok kamu 18-25+-hoz. Rnbn-ben fetrengők c.stricikkel.
Nándi · Őstag · A küldés egy utasítás, nem kérés!
Szóval ha küldöd, miért kérdezed??
Lacibetyár · Újonc · ismerek egy festő kollégát, majd odaküldöm szofihoz fess ki a penészes falat.
St..: vállalod?
Szofi mellett ezek elbújhatnak, mind kinézetben, mind pedig szolgáltatásban.
Kedves, közvetlen, jól néz ki, jól dugható.
Egyedül a lakás (fürdőszoba) nem méltó a színvonalhoz, de célnak nyilván megfelel. Valaki innen a fórumról kiglettelhetné (nem Szofit, hanem a fürdőt) meg vihetne magával 2 liter beltéri intaler festéket is és akkor 10/10 lenne az is.
:DD
Nándi · Őstag · Akkor az már grany kategória.
Lacibetyár · Újonc · Korához adj meg vagy 8at hozzá
Kifutott mature kategoria
Nándi · Őstag · Ha nem milfet hanem maturát szeretnél hajrá!
Sziasztok!
Júlia 52 érdekelne engem is...
Akár privátban is jöhet.
Köszönöm!
Nándi · Őstag · Régi sztori! Azóta egésszen másak a körülmények!
Amit emlegetsz az egy virágról elnevezett utca harmadik emeletén lehetett! Jártam oda a másik csajhoz. 😁