"Osz' mír?" --
😉😏
Szintén napocskás...
Sziasztok, egyre több a kamu, vagy több profil 1 lányhoz, ezért inkább mostmár kérdezek, hogy a napocskást, és hozzá hasonló társait elkerüljem. Hanna 36-nál jártatok már esetleg, mi a tapasztalat, a képek mennyire fedik a valóságot, és milyen a hozzáallás?
Lacibetyár · Újonc · Szia Ashley!
Ha be tudnál tervezni pár napot debrecenbe, akkor szerintem rajtam kívül sokan hálásak lennének ezért és szívesen meglátogatnának.
Kérlek próbáld meg, hiszen korábban is voltál már itt pár napot.
Köszönöm szépen
puszi
Ashley (34)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Szia!
Nem tudom mikor fogok felétek járni. :)
Többnyire csak Nyíregyházán vagyok elérhető. :)
Csodás napot! :*
Lacibetyár · Újonc · 2-3lépés és mattot kapsz...nem erőltetném a sakkozást es in megjartam..
Nándi · Őstag · Sejtem hogyan lép a Ló. 😁
Sakkozol Nándi?
Lacibetyár · Újonc · Buczkólakó vagy te mit sertegestsz.
Menj lesd meg a tetkót
Nándi · Őstag · Buckalakó lacika! Én inkább úgy fogalmaznék akik a fehér négyszög kitakarásos hirdetésekre repülnek azok néhánynál meglelik a napot a csajon. De az említett kettönél nem mert Ő a kolleganő.
Lacibetyár · Újonc · Nem tudom követni őket.
Ugyebár ketten vannak.
Hol itt hol ott, mikor milyen néven talalhatóak meg.
A mögöttes tartalom ugyanaz, csak körítés változik😁
Napocskas tetkót ai eltávolította a képről, de ha elmégy hozzá akkor ott lesz az.
Hova tűnt a napocskás tetkó?-)
" A figura lényege egy náív rácsodálkozás " (by A tanú)
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
cuki a nő és kedves jópárszor voltam nála, mindig meg tudott vigasztalni úgy hogy kiürítette a zsámokat :D
heti 1x menyetek el hozzá, aztán egyre jobban kialakul a kémia, és a végén már szerlemsek is lesztek mit én :D
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
többször is voltam nála, soha nem ért csalódás, egy előkelő belvárosi kéróban rendel.
Elbűvölő és csak pozitív dolgokat lehet róla mesélni. egy negatívum: a nála töltött idő egy perce alatt elröppen... ne sajnáljátok az időt és pénz Rá, egy tünemény a köbön.
Az ilyen hölgyeket meg kell becsülni és visszajárni hozzá :)
sziasztok
Így igaz...
Nándi · Őstag · Az, hogy nyugodtan elmehetsz hozzá!
Nem fog csalódást okozni!