Melinda 30????????? vki??????
Melinda 30????????? vki??????
Hello
Tegnap voltam a Viki nevű lánynál, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kedves, szexi, jó az ágyban.
Ginanak érdekes e-mail címe van. Bár nem tudom miért kell ilyet kírni ugyse válaszol egyikükse.
Nikol adatai 102/60/90 cm
Ez a kép ismerös valahol láttam ,de 102 cm mellbösége nincs a képen látható hölgynek és kevesebb,mint 60 kg.
Több névvel volt már itt jelen.
Véleményt nem tudok mondani.
Hello mindenki
"Szép Arcú" névvel hirdető csajsziról valakinek, valamilyen személye tapasztalata????????????
Vivienröl van valakinek tapasztalata? Képek alapján mellbedobással nálam nyert.
Gabriellát csak ajánlani tudom. Május környékén voltam nála, akkor még Székesfehérváron volt.
Kedves figyelmes, (BF) mindig talál valamit amiért dícsérhet. Isteni francia és az ágyban jól mozog.
Nálam a top3-ban van
Sziasztok...
Gabriella érdekelne... !!!
haldoklik a fórum...
Pakson jártam Bonánál nem hirdet itt de kimondottan érdemes meglátogatni... istenien tud szopni...
Úgy kellett leállítani... hogy maradjon kraft másra is... nagy cicik... ügyesen mozog... és élvezi a dolgot!
Nincs.? Ez így teljesen nem igaz. Ma láttam, hogy hőn kedvelt Gabriellám Miskolcról Kaposvárra tete a székhelyét. Gondoltam én, 3 napja. Ma meg nézem, már újvárosban van.
Láttam már ilyet, de nem hiszem hogy ennyit költözik.
Simán csak kicsavarja a hirdetést, aztrán vár 3 napot. Ha nem csörög eleget a telefon, "át teszi a bázist"
Vagy lehet hogy egy költöztető cégban van érdekeltségük.......
Nincs!
Egy igazi csoda ez a világ.
Nem, nincs infóm. Egyszer voltam csak a csajszinál, csak már régóta nézegettem mire eljutottam hozz, ezért tűnt fel, hogy "elvitte a cica...."
Pattant a csaj Ceglédre, aki eddig nem volt most már fújhatja.... :)
Sziasztok,
voltam Nansinál és elégedetten távoztam.Ő van a képeken, amik frissek. Kedves szerény csajszi, aki a teletbb lányokat szereti, ajánlani tudom.
Lakás átlagos, tiszta. Francia gyengéd, több póz ok, kellemesen nyögdécsel :)
Egy negatívum: kicsit rosszak a fogai. Összességében erős közepes.
Üdv:
Kaller
Sziasztok Nansiról tudtok valamit?
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Dunaújvárosi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.