Sziasztok !Július 22-től nem leszek elérhető, vagyis a telefonom a kolléganőmnél lesz. De augusztus elejétől Vagyok!!! Addig is pusszika mindenkinek Alexa
Sziasztok !Július 22-től nem leszek elérhető, vagyis a telefonom a kolléganőmnél lesz. De augusztus elejétől Vagyok!!! Addig is pusszika mindenkinek Alexa
Sziasztok!
Szeretném tudatni kedves régi és új partnereimmel, hogy most a héten vagyok utoljára elérhető!
Aki szeretne meglátogatni, még a héten megteheti!
Puszi:Mira
Szeretném közölni kedves régi és leendő vendégeimmel, hogy 07.11-14 között nem vagyok elérhető.
Legközelebb júl 15-én pénteken leszek 10 órától.
puszi
Erika
Sziasztok!
Itt szeretnék üzenni partnereimnek,hogy 15-én szerdán nem leszek elérhető.
Pusz: Dundika.
Végre történik már valami!!! A többi szabálytalansággal úgye meg se próbálkozzak ha nem akarom magam letíltani!? Hi.hi..
Sziasztok!
A héten egy picit hosszabb nyitvatartás van!
Sziasztok!
Bár a hidretésem jelenleg még nem aktiv, de ettől függetlenül elérhető vagyok!
*** moderálva ***
Puszi Mira
Helló, vasárnap és hétfőn (13-14-én) is elérhető vagyok 09-18h között.puszi
Sziasztok Ani vagyok .megváltozott a telefonszámom,, *** moderálva ***:)bocsánat csak lejárt akártyám :(
Én azt hiszem maradok a tejszínhabnál és a pezsgőnél:))))
szép estét Mindenkinek,betegeknek jobbulást!
Van-e itt olyan aki egyedül tölti az ünnepeket, és unatkozik?? Éjszakai vendégem várom, akit elbüvölhetek, egy-két m**torkos orális kényeztetéssel, aki szereti a p*nci izét, zamatát, és imádja, ha egy nő élvezz, pl. egy pezsgőtablettás szex, ínyenceknek, de egy kellemes fürdő, egy pohár pezsgővel, egy jó film, talán egy sakkparti, pihenésképp....
Telefonon mindig elérhető vagyok, és elmesélem, milyen a pezsgőtablettás szex.. itt azért nem szeretném tenni, mert biztos van aki bizarrnak tartja, és nem szeretném kiutáltatni magam...
Sziasztok.. Örülök,hogy irtok nekem... igen eza pezsgőtabletta, fantasztikus érzés,de a robbanócukorka sem kutya....
Van-e itt olyan aki egyedül tölti az ünnepeket, és unatkozik?? Éjszakai vendégem várom, akit elbüvölhetek, egy-két mélytorkos orális kényeztetéssel, aki szereti a punci izét, zamatát, és imádja, ha egy nő élvezz, pl. egy pezsgőtablettás szex, ínyenceknek, de egy kellemes fürdő, egy pohár pezsgővel, egy jó film, talán egy sakkparti, pihenésképp....
Urak! Szeretettel várunk benneteket a szombaton, december 11-én, este 7 órakor kezdődő gang-bang partynkra. Csak szex, gátlások nélkül...
*** moderálva ***
Melody
Székesfehérvár
Urak!
Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy hétfőtől megtaláltok Dunaújvárosban, a hirdetésem remélem minnél hamarabb megjelenik itt az oldalon.
Réka
Sziasztok! Bár voltak kisebb zökkenőim, de letisztulni látszanak a dolgok!! Ismét elérhető vagyok a régi számomon, de új helyen! Ha hívtok mindenkit tájékoztatok!! Puszi, Lessike
Sziasztok! Bár nem vagyok fent az oldalon,továbbra is elérhető vagyok.Puszi Lia Debrecenből
Sziasztok!
Szombat reggel 7 óráig még elérhető vagyok.
*** moderálva ***