Szombathelyen várlak
Szombathelyen várlak
Felhívom a sz*lgált*tók figyelmét, hogy hamis 20000 -el fizetnek mostanában sok helyen, aminek a szépsége az, ha nem veszed észre és te fizetsz vele valahol, utána, eljárás indul ellened.Az alábbi telefonszámmal vigyázzatok!0620377****!!!Megfordult már Győri ,Pécsi, Debreceni, Zalaegerszegi lányoknál is.Akinek mond valamit a telefonszám, kérem írjon!
Sziasztok!
nagyon meg szivtak ,egy szerep játékot kelet el játszani.
és kilodtunk diószegi uton,meg csináltam és utána hívja fickot aki rendezte kéne videózni
nem egyeztünk bele lehet kamu hivása volt férfinak nem tudom
tetgnap fel hiv és mondja jó voltam meg fel vetek titokba videóra
soha többé nem egyezek bele .vigyázzatok lányok. pusz
Sziasztok! Ezúton szeretném közölni minden kedves vendégemmel,hogy továbbra is elérhető vagyok a meg adott idő intervallumban illetve az eddig is élt telefon számommal,csak bizonyos okokból átmenetileg szüneteltetnem kell a képes hírdetésem.A meg értéseteket köszönöm.Szép napot kívánok mindenkinek,üdv: Barbi
Sziasztok! :)
Feltennék néhány kérdést az uraknak.
Teszem azt, ők a hirdetők, és cseng a telefon, felveszik, bemutatkoznak, ahogy illik...
A következő stílusban a túloldalon egy reszelős smirgli: "Helló! Otthun vagy?" Mit válaszolnának erre???
Kérném tisztelettel, a telefon mióta is létezik? Nem ismerjük a telefon etikettet?
Akkor segítek. Köszönök, mondok legalább egy keresztnevet, elmondom, miért hívtam a másikat, ha kérdésem van, felteszem
NORMÁLIS stílusban. Nehéz? Ugye, hogy nem.
Lányok bólogatnak? Valószínű.
Mifelénk így szokás. Ebben a stílusban hívd fel a fodrászod, orvosod, akár egy villanyszerelőt! Kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz.
Egyáltalán lesz-e. :) Nem, kinyomja jó esetben! Jó esetben.
sziasztok:)
sziasztok.
ROSSZ AKARÓINKNAK ÜZENJÜK SZERINTEM ABBA KELLENE MÁR HAGYNOTOK A NYOMOZGATÁST,MERT MI NEM FOGLALKOZUNK SENKIVEL TEHÁT SZÖSSZENET,ÉS A TÖBBIEK FOGLALKOZZATOK MAGATOKKAL.tOVÁBBRA IS KIVÁNUNK NEKTEK SOK MUNKÁT,ÉS SZÉP NAPOT.......................
Sziasztok. Május 29 és június 5 között nem leszünk Debrecenben. Puszi Anikó és Barbi
Bár lerágott csont, de van akinek ÚJ !!
Kedves unatkozó érdeklődők, egy telszámról CSAK EGY esetben lehet átvágni, ugye világos és érthető :))
Elnézést azoktól, akik ma ilyen idióták miatt nem tudtak találkozni velem.
Tudatjuk kedves vendégeinkel,hogy újbol dolgozunk, csak sajnos rossz akaróin miatt jelenleg itt nincs hirdetésünk.Felicia *** moderálva ***,Szilvia,*** moderálva ***
Tisztelt partnereim!
17.-ével véglegesen befejezem pályafutásom!
A lényeg annyi, amiért ide írok, hogy az utolsó pár napban már nem lesz hirdetésem.Aki szeretne még az utolsó hetemen meglátogatni az mentse el a számom!
Üdvözlettel: Rubint
A topic címe: Hirdetőink üzenetei :)
Szia!
Mért pont a fényesudvar?:)
Én a Csapo végén vagyok egyébként
Sziasztok!
Elnézést és türelmet szeretnék kérni minden kedves partneremtől,aki mostanában próbált keresni és nem tudott elérni telefonon!
Sajnos épp lakáskeresés-költözés kellős közepén állok,így biztos időpontot most nem tudnék mondani,de hamarosan újra elérhető leszek,ha minden oké.
Addig is kellemes időtöltést mindenkinek,mindenkivel:)
Puszi Nektek!
Sziasztok, e hó 26-án délelőtt leszek utoljára!!!
Ha szeretnél addig megtalálsz!!
puszi
Erika-Eger
Sziasztok! Tájékoztatok mindenkit, hogy már csak ma és holnap vagyok elérhető Debrecenben, ha meg szeretnél látogatni ne késlekedj! Puszi: Vanessa
Sziasztok!
Ezúton is jelezném minden régi és leendő vendégemnek, hogy augusztustól nem Gödöllőn, hanem Zuglóban tudtok meglátogatni!
Puszi:
Lexi
Szia,
augusztus 27-ig vagyok elérhető, utána ne keress!
puszi
Erika-Eger