Debrecen valaki ❤️😘
Ivett (23)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·  Debrecen valaki ❤️😘
Zita (28)
Aránylag hamar elértem és le is beszéltünk gyorsan egy randit. Helyszin a Cutlerről nem messze. Parkolás ingyenes. Zita pont olyan szép mint a képein!
A franciája érzéki és lassú , nekem nagyon bejött! Az ágyban is szuper, főleg mikor lovaglol rajtad. Hátúlról isteni érzés markolni a kerek, feszes fenekét és dugni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek , szuper csaj!
Sziasztok!
Hármas szexre keresek magam mellé még egy pasit , akivel lányokat meglátogathatnánk. Csak hetero alapon.
Zita (31)· szombathelyi masszázs · Újonc ·  Kedves Ironcorc!
Kívánok Neked szép Napot!
Örömlány !!!!!
Úgy érzem részemről legalább is hogy megalázó kifejezés ez a prosti szócska!
Ez nekem nem jön be !!! Nem vagyok az a kategória mint ahogy sok más szolgáltató sem !
Tisztelet!!!!Igazából kinek mi !
Tisztelet tisztelet tisztelet!
Ennél jobban nem szeretnék belemenni
Kedves Zita!
Nekem alaptermészetem, hogy nagyon tisztelem a NŐKET, mindegyiket! A képeid alapján Te meg egyébként is a szívem csücske vagy, de mind ettől függetlenül, az embereket szokás a foglalkozásuk szerint is nevesíteni. Így vannak eladók, ápolók, óvónők, pedagógusok, varrónők, stb. Érdekelne a véleményed, hogy Te miként nevezed az általatok gyakorolt tevékenységet? Szex-munkás? Örömlány? És persze vannak még a kevésbé finomkodó megnevezések is. Sajnos a hirdetők jelentős része is olyan, hogy pár mondatban is össze tudnak hozni egy zsáknyi helyesírási hibát. Amire persze ugyancsak vannak minősítő kifejezések. Úgy gondolom, hogy a Ti munkátokban (függetlenül attól, hogy miként hívjuk) a lényeg, hogy profin teljesítsetek, mert valami olyasmit keres bennetek a látogató, amit a közvetlen környezetében nem kap meg.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy telefonban, de egyébként is, illő kerülni a bunkó kifejezést. Persze ha valaki ilyen "szinten" van, azzal tényleg nincs mit tenni!
Zita (31)· szombathelyi masszázs · Újonc ·  jogos 😊😃
Újabb hatalmas didaktikai problémám támadt.... :-)))
Sok hirdetésben olvasható, soxor a vezércikkben, hogy "privát számot nem fogadok/nem veszek fel" vagy "ismeretlen számot nem fogadok"....
Akkor ezek szerint tök újként , először próbálkozóként senkinek nem veszik fel a telót, hiszen saját mobilszámról próbáljuk elérni a kedves szolgáltatót, márpedig az a mi privát számunk. Ráadásul ha először próbálunk kontaktolni, akkor a hívott hölgy számára a privát számunk az ő számára ismeretlen is lesz, hiszen eddig még nem hívtuk, nem beszéltünk soha az életbe'....:-P
Gondolom a kedves és igen tisztelt érintett hirdető hölgyek a "hívószámkijelzés"-re gondolnak......;-)
by Grétsy László....:-)))
üdv:
spray
Hali,
Voltam a napokban Emily (23) nevű lánynál. A képek megfelelnek a valóságnak, a helyszín a Fórumtól nem messze egy tízemeletes panel. Szoba megfelelő. Egy extrára mentem, amit csak egy *** moderálva *** hirdet. Bár a termete kicsi, simán bevállalta. A ráhangolódás elég nehezen indult, jó lett volna egy kis síkosító vagy olaj, de végül sikerült. Sajnos a lány elég visszafogott volt végig, nem érződik nála hogy ez egy szexuális történés, de végig csinálta. Nem igazán volt felemelő érzés. Sajnos a legtöbb dolog extra nála, így a csók és a NF is. A fél óra három Széchenyibe került. A megbízhatósága miatt ajánlanám, de akinek szüksége van a hangulatra is, annak inkább nem.
Üdv: Pali60
Zita (31)· szombathelyi masszázs · Újonc ·  Kedves Deak!
Ne haragudj de muszáj vagyok reagálni a kiírásodra!
Undorító megszólítás "prosti"
Talán ezért nem kaptál címet mert telefonba is ilyen stilled volt!
Másrészről pedig sok a címre kíváncsi "ember"
Ezért nem kapsz rögtön címet
bár városrészt szerintem kapsz !
Ne haragudj nem akarlak megsérteni,de ezt a megnevezést nem hagyhatom szó nélkül
Szép Napot Kívánok Mindenkinek!
Árvafiú2 · Újonc ·  Sziasztok nagyon becsüljétek meg a Grétit mert egy igazi gyöngyszem egy földre szált angyal vigyázatok rá ritka kincs☺️☺️😘😘
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·  Az ÖREG P........I VADÁSZOK EZT JÓL TUDJÁK.Csak a kezdők nem.
Úgy látom 4.valaki rossznak találta a beírásomat. Vajon miért??
Sziasztok!
Aniko (35)-rol szeretnek erdeklodni. Voltam mar nala parszor es amit csinal zsenialis, viszont mindig csak maximum 1 orat enged lenni. Valaki volt mar esetleg nala 1 oranal tobbet?
Hello! Tudtok ajánlani dedreceni masszözt 25 es 40.között, akinek széles a repertoárja, továbbá egy kedves lányt, aki kedves és bevállalós? Előre is köszönöm!
orgazmo · Újonc ·  ...fél nappal a HSz-em után nyoma sincs annak, amit írtam. Maradok az olvasásnál.
Heló!
Privátban keressen aki eljönne velem Panna 57 hez hetero alapon.
Sziasztok. A Brigi 51 nél volt már valaki? Tényleg spriccelve élvez? Vagy van valaki Debrecenben aki így tud élvezni? Ilyen hölgyet keresnék. Köszönöm.
Köszönöm a véleményét Nándor úr.
Nem mondtam semmi olyat, de mindegy.
Nándi · Őstag ·  Vettem a fáradságot és visszaolvastam mind az öt eddigi bejegyzésed!
Hiteltelen vagy, tömören ennyi a véleményem!