Üdv tud valaki információval szolgálni Mira 19-röl elég dekorativ a fotója köszi elöre is a segitséget. Üdvözlettel Szépfiú
Üdv tud valaki információval szolgálni Mira 19-röl elég dekorativ a fotója köszi elöre is a segitséget. Üdvözlettel Szépfiú
Ó kedves Anikó nekem csak egy horgász csónakom van nem feszitenél mellettem:-)) Vagy ennyire nem adod le?? minimum egy Jacht? Na jó. Amugy jók a képeid.. (vagy a fotósod)
Vanessa 25 - re utalgattam előző két bejegyzésemben, a másik Vanessát nem ismerem ( még ). Persze ami késik, az nem múlik!
Kedves Gróf Kurátor:-))Nem Anikóról hanem Anitáról érdeklödtek, de még mindig örülök, hogy bejövök neked és ha van jachtod egyszer szivesen feszitenék melletted.Ja ne mérgelödj mert az árt a szépségnek.Puszillak szép napot neked és mindenkinek.:-) Anikó
Szerintem olvass visszafelé is, ha soknak találod, akkor a jobb oldalon lévő keresőbe a szövegnél beírod, hogy Anata és elég sok véleményt találsz, Ő különben az igen ajánlott kategória.
Sziasztok! Tud valaki infoval szolgálni Maya-ról ás Anita(30)ról? Képeik alapján nagyon jól néznek ki. Előre is köszönöm.
Kedves fórumozók! Tegnap este másodjára látogattam meg Vanessát, és az élmény csodálatos volt. Az első alkalommal azt hittem, hogy az már fokozhatatlan, de tegnap rájöttem, hogy tévedtem. Nagyon édes, és ügyes "kislány"! Ha minden lány ilyen lenne...
helloztok,Mia 23 debrecen?valaki valami infot rola?:D
Én már többször jártam nála és mindig jó volt vele és tényleg spriccel .
érdeklődnék éva 47ről, volt már ott vki, tényleg spriccel??:D
"Összeségében pozitiv a kép a nagy "vendég" forgalmat leszámitva, ugyanis 4 lány van a kéróban." Talán én így írtem volna, hogy "nagy" vendég forgalmat... :) én hétfőn pont nem voltam ott ;)
Üdvözlöm a férfitársaimat!
Elején kijelentem nem hirdető vagyok egyáltalán, de valahogy így sikerült ide beregelnem.
Érdeklődnék Fruzsina (19) és Virág (24) felől. Volt e valaki már náluk és mit tapasztalt? Ajánljátok-e őket?
Fiatal, csinos, igényes hölgyet keresnék. Csendes, korrekt, tiszta kis lakásban. Ők ketten fotók alapján elég kiváncsivá tettek engem. Tapasztalatok megosztását előre köszönöm!
Üdvözlet mindenkinek!
Kitty (35)-n volt már valaki? esetleg tudna egy kis bezsámolót adni hogy milyen volt?
Sziasztok Urak !
Egy kellemes lányt Zsanet 24.t ajánlom a figyelmetekben.Az ...A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE... .A Lakás nem egy nagy durranás,aránylag tiszta.Talán a fényképeken is Ő van de erre nem mernék megesküdni.A lány egyébbként aranyos,az ...A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE....Borotvált punci,az NF-ja türhető.Összeségében pozitiv a kép a nagy "vendég"forgalmat leszámitva,ugyanis 4 lány van a kéróban.
Szia! n Helga 40-et ajánlanám neked.Nagyon korrekt 40 éves vörös nő. Édes kissé szőrös puncija van! Masszázsa kiváló. Összeségében nagyon jó!
szeva,
bár a hölgy borotvált és csak 34 éves,de szerintem probáld meg nála.
304721564
Újfehértón tudnám ajánlani a Didó 49-et
Sziasztok Urak ! Kérem segítsetek,tud e valaki igényes negyven körüli nem tulzottan borotvált kulturál t hölygyet ajánlani civis városunkban.
pacsi az uraknak!járt már valaki a debreceni 34 évesnél?én ma voltam,szerintem eszméletlen jo nő az ágyban.csak ajánlani tudom mindenkinek akik szeretnének egy érzéki nöt.
száma: 30 472 1564
Én nem jártam Iza 20-nál, de a képekből kiindúlva gondoltam, hogy van valami kamu benne. :S