Hali!
Tudnátok privátba írni, az alábbi hölgyekről, ha valaki volt már náuk: Rita44, Méri52, Júlia 52 ?
Előre is köszönöm.
Hali!
Tudnátok privátba írni, az alábbi hölgyekről, ha valaki volt már náuk: Rita44, Méri52, Júlia 52 ?
Előre is köszönöm.
Hajdu bihar megyeből tudtok ajanlani olyan hirdetot aki vallal fausztot punciba?
Lacibetyár · Újonc · A reggeli merevség az agyból vonja el a vért
Stephenson · Újonc · A reggeli merevedés mindig a "derék"-on van speciálba elrendezve, így ott oka fogott az aggódás! ☝️Ultra konkrétan!
Nándi · Őstag · A "derék"táji fájdalom miatt azért jobban aggódnék! 😁🤣
Stephenson · Újonc · Szia! Nem erre értettem! Azt tartom morbidnak, hogy egy vendégnek kiadják, hogy egy másik vendég mit óhajt és ezt hogy fogalmazza meg!? Akár igaz ez az "Úrnő" részéről, akár nem! Nyilván nem rád gondoltam, önző módon egyből az jutott eszembe, hogy vajon engem vagy mást is így kiadnak, ha bekérdez rólam valaki!?? 😊
Lacibetyár · Újonc · A lakas úrhölgye? Tisztában vagyok vele, azert mentem...
Stephenson · Újonc · Tudják ott a nők, hogy ki kicsoda? Az szép...
Nándi · Őstag · Más stratégia szerint mozgok! Ha megyek valkihez, tudom miért megyek! Nem a tetthelyen fogom felmérni mit lehet és mit nem.
Lacibetyár · Újonc · Uriember nem beszel ilyenekről. Menj el mérd fel a lehetőségeket
Lacibetyár · Újonc · Miert könyörögtem volna kétdeztem es válaszoltak és elfogadtam az ajanlatot
Nándi · Őstag · A lakás Úrhölgye azt monta, kikönyörögted a dugást! Ez igaz??
Lacibetyár · Újonc · kedves, intelligens nő, pár hete jártam nála, ajánlani tudom
Szisztok,
Kriszta masszázst látogatta mostanában valaki? Friss tapasztalatok?
Köszönöm!
Sziasztok. Üdv makktársak. Erdeklodni szeretnék hogy Debrecenben van e olyan hirdető aki ökölsex punciba vallal? Valaszotokat elore is koszonom. Szep napot nektek.
Üdv!
Lizusról, aki webcamos szolgáltatást hirdet van valakinek információja? Leginkább arra lennék kíváncsi, mást (személyes találkozó) vállal e és ha igen, akkor ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat? Köszönöm!
Lacibetyár · Újonc · Ott sok.a klón egyetertek😊😊
Akinél nagyon nagy az eltérés, vagy egyenesen nem is ő van a képeken, azt ott kell hagyni a francba.
Pontosan. Aki jó arra nem sajnálom én se a rózsát. De a szarért tíz forint is sok.
A 22 éves Pannánál járt már valaki? Kérnék egy beszámolót róla! Akár privatban is. Köszönöm!