Az évszámot elírtam! Helyesen 2023 január volt az időpont.
Egyébként a szerkesztőség fél perc alat megtudná mondani ugyanannak a hölgynek adott e ujra garanciát akinek 3 éve!
Nándi · Őstag · Az évszámot elírtam! Helyesen 2023 január volt az időpont.
Egyébként a szerkesztőség fél perc alat megtudná mondani ugyanannak a hölgynek adott e ujra garanciát akinek 3 éve!
Nándi · Őstag · Egy fényképgaranciás hirdetés margójára! Néhány napja megjelent egy hirdetés amivel már 2013 ban találkoztunk! Képek név ugyan az a telószám változott a hölgy életkora az akkorihoz képest 1 el nőt (3 év alatt). Gyakorlottak kiszürik melyik intézményről lehet, van szó. Érdekessége a dolognak hogy az akkor ezekkel a képekkel hirdető hölgy két másikkal kiváltak az intézményből és más helyszínen önállósodtak! Aztán rájött a hölgy, hogy ez a szakma mégsem neki való és kiszállt. Szóval vannak kétségeim, hogy visszatért volna a pályafutása kezdeti intézményéhez! Inkább palimadarak kerestetnek a hirdetéssel!
Sziasztok!
Állomás közel tudtok valakit?
Igaz!!
Nándi · Őstag · 93 - 52 valami oka csak van. 🤪
a főváros csak főváros....
Sziasztok! Van olyan hirdető lány itt aki esetleg tud pasit is hozni magával hogy közben ő a páromat kényeztesse?
Hát nem hiába na!!
😎😎😎
Sziasztok!
Bogi19-nél esetleg járt e valaki? Szíves tájékoztást előre is köszönöm?
Sziasztok! Ismeri valaki Barby27-et? Esetleg van valakinek tapasztalata vele? Köszi a választ
Nándi · Őstag · Csak neki Lona volt a művészneve!
Alexan · Újonc · Lora masszázs 40 es vékony leányzó szilikon cicis?Mert volt egy másik hasonló kaliberű leányzó emlékeim szerint.Csak az fiatalabb volt pár évvel.
Ezek szerint ez egy fondorlatos csel volt részéről, mert ki is volt írva hogy " utolsó lehetőség" 🤔😂
Sziasztok
Barby27 ről van valakinek infója
Jöhet privátba is
Köszönöm
Szép napot kívánok mindenkinek
Nándi · Őstag · 🙂
Annyira külföldre költözött,hogy a héten is van.
Köszi az infókat srácok!!
Külföldre költözött..Az utolsó napján jártam nála.
Hébe-hóba szokott lenni, de nincs folyamatosan...
Sziasztok. Lora masszázshölgyről tudtok valamit? Abbahagyta? Nincs mostanában. Köszi.