Köszönöm a válaszod. Kicsit tartok az egésztől olyan idegen nekem de nagyon ki szeretném próbálni.
Köszönöm a válaszod. Kicsit tartok az egésztől olyan idegen nekem de nagyon ki szeretném próbálni.
Szia. A Lili és a Timi két szuper jó csaj! Nyugodtan keresheted őket!
Sziasztok. Van bárkinek tapasztalata : Timi39, Lili29, Vivien30 lányokkal?
Még nem voltam lánnynál de hónapok óta tervezem csak nem tudok dönteni. 🥴☺️
Na, ez valóban örömteli hír :)
Régen is Reni néven hirdetett a hölgy? Nem tudom, hogy volt-e már hozzá szerencsém.
Sziasztok!
A Hajdúböszörményben hirdető Enci nevű hölgynél
volt már valaki? Infó jöhet privátba, előre is köszönöm.
Anno igen, most még nem de fogok!
Reni 32-nél járt már valaki?
Mellei fantasztikusak? Hát nagyon mást értünk a fantasztikus alatt:) Nálam ezek a mellek a top 50- be se férnek be, még akkor se ha csak a szilómenteseket nézem
Én már jártam párszor. Csók nincs, viszont a francia mehet végig. A mellei fantasztikusak, meg akinek ez az alkat a zsánere, szerintem nem csalódik. A rózsaszálak száma kedvező, a hozzáállása is rendben van. Nem azt mondom, hogy nem volt már jobb élményem, szóval barátnőfeeling nincs, de egy "fizetős kapcsolattól" én nem is várok többet, mint amit nála kapok.
szia
adok én neked priviben, de ha rákeresel a világhálon találsz róla egyéb érdekes cikket is.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Boldog nyuszit kívánok minden lánynak...!!!!
Lemaradtál a netkurváról? Most Móváron webcamozik
"webribanc" :DDD mi ez a név baszki?
"Személyes találkozó a vásárlás után lehetséges.Ha szimpi vagy. MUHAHAHAHAHAHA!!!!!
Megérkezett az "utánpótlás" Liliwebribanc és Anasztázia személyében😆 Hová lehet még süllyedni..
Szerintem ugyanarról, ahonnan azok a lányok is, akik ezt alapból felajánlják..😄
Kedves Urak!
Akik óvszer nélkül akarjátok az aktust melyik bolygóról érkeztek?😏