Nem ő volt az!
Nem ő volt az!
Igen ő volt. Jó nagy átalakulás lett itt a minőség terén, sajnos nem az előnyére. Érdekes, mert igény lenne rá az extra nőkre!? Amit észrevettem, hogy nem olvasni negatív kommentet, amelyik valós látogatásból született!?
Nándi · Őstag · A magass csajszi jól emlékszel névváltást követően Natasa ként volt, én utoljára 2023 ban láttam.
Hanna41?
?
Nándi · Őstag · Bent vagy keményen az erdőben, de ki sem találsz belőle.
A magas szőke nő Olivia néven volt, de már évek óta nem hirdet.
Nem. Odaát. Bár az is igaz , hogy nem épp múlthéten láttam legutóbb
Igen, amióta Abigél, azóta masszőz, de a franciában maradt a régi! Mivel rendszeresen látogattam előtte is, tudta, hogy merre van az előre! Hol szoktad látni? Itt?
A kamilla néven kezdő Abigélt néha szoktam látni, de ő régóta csajk masszőz.
Sziasztok! A csapó u. elején korábban alkalmanként elérhető volt egy nagyon magas szőke, vastag töltött ajkakkal, vékony nő volt, minimum 180 magas!? Roxy néven kezdte, azután Natasha vagy valami hasonló névre váltott!? A másik szőke pedig Abigél volt, aki Kamillaként kezdte!? Tud valaki valamit róluk? Régen nem látni őket sehol, más városokban is szoktam nézni!
Nándi · Őstag · 28 as bringát vegyél és a földszinten tekerd!😁
Sziasztok!
A Jerikó környéken tudtok ajánlani valakit?
Kiírva nincs, de igen. Pluszért persze, de van.
Köszönöm! Gondolom akkor a végén mehet szájba a nevű?
Nyíregyházán franciára Tokió-t ajánlom. 35 éves, kor valós, még fiatalabbnak is néz ki, igaz csak masszázs kategória, de mindig profi szopást kapok tőle. Ja és a masszírozásban is ügyes :)
Sziasztok! Átutazós vagy akár Nyíregyházi nők között, ki a legjobb végig franciában! 25-40 közötti évjárat érdekel, felső kategóriás! Sasha26VIP-el elégedett voltam, de ő ritkán van. A bevállalós típus érdekel, a webcam-os tempó kizárva.
"Rashid látta!" - by Mennyei Királyság (1:59:10)
Üdv. Egy hölgyemény felől szeretnék érdeklődni régebben hirdetett az oldalon már a művész nevére nem emlékszem. Fekete hajú fehér bőrű volt létavértesen dolgozott egyedül egy kisebb méretű éppen felújítás alatt álló házban. 30-40 év között volt bombasztikus kerek nagy és formás feneke volt. Esetleg valaki emlékszik rá ? Tudja-e hogy dolgozik-e még ebben esetleg ? Elérhetőséget tud-e. Válaszokat előre is köszi. Jöhet privátban is.
Így igaz.....