Üdv Mindenkinek!Holnaptól újra elérhető vagyok ,várom minden kedves régi és új vendégem hívását.Zsuzska
Üdv Mindenkinek!Holnaptól újra elérhető vagyok ,várom minden kedves régi és új vendégem hívását.Zsuzska
Sziasztok!
Örülök, hogy van ez a fórum.
Én Tina felől érdeklődnék, nagyon szexi lány, volt már valaki nála?
Attól is függ hogy milyen masszázson voltál férfi vagy nö masszirozott??? Ki kell probálni többet is:-))
Lehet csak rossz masszört fogtam ki de nekem az olyan mintha kinoztak volna :D
Hogy lehet utálni a masszázst?Mindegy te tudod. ha kedved támad mégis csörögj:-)Neked is szép estét:-))
Igazábol utálom a massázst ha mennék inkább a másik dolog miatt mennék de igy nem tudom.
Talánj hívj fel jelentkezz be gyere el ismerj meg és megtudod.Én meg majd eldöntöm:-)) pusz
Köszönöm kedves vagy:-)) Igyekszik az ember:-))Szép estét!
Anikónak(31) Csak masszázst vállal vagy szexet is?
SZERINTEM OLVASS VISSZA, VAGY KERESS RÁ A NEVÉRE ITT A FÓRUMBAN !!!!
HA MÁR ÍRTAK TÖBBEN IS A KISZEMELTRŐL, SZERINTEM ISMÉTELTEN NEM FOGNAK ÍRNI, TEHÁT AZ OLVASÁST AJÁNLOM !!!!
Akkor Szendy-ről és Kitty-ről valami info?
Alexandra kamú !!!!!!! Ha rosszat akarsz magadnak akkor menj nyugodtan !
Szia!
Egy a biztos, elmégy hozzá, és személyesen megnézed!
hali
Most ittvan ez az Alexandra (34).
Tudna valaki valami konkrétumot mondani, a képei igaziak meg ilyeneket mert itt nem látok semmi egyértelműet.
hali
A debreceni Szendy-ről(35) és Kitty-kől(35) nem tudtok valamit?
Bocs, hogy ide is írok, de ezeket én se értem! Amiket meg kéne legalább részben, az marad. :)
Szerintem valaki szórakouik, de nem fogják törölni őket.
Hogy mi van itt most, miden moderálásra szorult?
Ginger hová tünt? Ő volt az egyik legjobb csaj!!! Szép szilikonos cicikkel!!!
Udvozlom a hazai palya jatekosait! Uraim! Oszinte ajanlatokat varok a szakertoi bizottsagtol augusztusi hazalatogatasomra. Ket lannyal szeretnek egy pasztor orat tolteni kellemesen,biztonsagosan.Elore is koszonom segitseguket! the fiedler