Egyik sem stimmel.BUnkócska te drága.Sose volt olyan ,hogy valahova bejelentkeztem és nem mentem el.Nem vagyok strici sem de ha ilyen hangnemben beszélsz velem mégegyszer lehet találkozunk még.Én nem beszéltem veled ilyen módon soha.Se telefonon se itt,ugyhogy ha lehet probáld fogni magad!Nem tudom minek jársz egyetemre vagy főiskolára már nem tudom melyikre ennyi ésszel.........Szóval még magad se tudod,hogy miért mentettél el így.Vicces.LOL.Azért itt eléggé kibukott az,hogy mennyibe néznek minket egyes hölgyek.Ok nélkül rámbassza a telefont,úgy beszél velem mint 1 kutyával mikor azt se tudja ki vagyok,azt se tudja miért utál csak vádol.Most nagyobbat csalódtam benned mint előzöleg.Arról nem is beszélve,hogy a te okleveles masszázs tudásod eléggé hiányos.....De mind1 nem is kell,hogy beszélgessünk,mert azt hittem mikor ráeszmélsz,hogy vmit elnéztél akkor azt mondod bocs.Az írásodból meg az látszik,hogy eszed annyi van amennyit magadba szívsz.Innentől nem is fogok írni ne izgulj.De remélem ha negatívumba beszélek majd ha kérdeznek rólad azért nem fogsz nekem írogatni,mert nem várhatod,hogy ne írjam le az émelyítő érzést ami elkap.(HÁNYINGER)