Valószínű hogy azért, mert konkurens. :) Itt nem lehet eldönteni, hogy ki ajánlott, vagy sem. Ha ajánlott akkor azt írják hogy manager, ha nem ajánlott akkor a konkurencia. Szóval Neked kell döntened.
Ha jobban kinyitottad vólna a szemed,láthattad vólna hogy nem kamu a kép!annyi hogy kb 5kg plusz van most rajta a képhez képest!
Melyik számra gondolsz? mert a mariann képeivel dolgozo"hölgy" számát most is megtalálod . most maya néven fut a foto
Ne bántsuk Lindát (Pécs),még nem voltak Jó saját fotói,de már készülnek!a véleményemet leírtam Pécs városánál.Szép napot mindenkinek!
miért nem ajánlod? MARIANNÁT?
http://kepfeltoltes.hu/100304/Mariann_www.kepfeltoltes.hu_.png erre a lányra gondoltatok?
...TÖRÖLVE... amugy
Nem ajánlom őt!
legalább 50 éves és egyáltalán nem szép nő kamu képek
Bianka Telefonszámom: 06-70/560-
Anita 42 is ő volt
Debrecen Simon Miklós utca ...
TÉNYLEG KAMUS A LINDA PÉCS NEM AZ A CSAJ AKI OTT VAN MINDEGY ÉN MEGKÖSZÖNTEM ÉS ELJÖTTEM.
Kedves Mindenki!
A további találgatások elkerülése érdekében, csak a tisztán látás érdekében tesszük közzé, hogy a fórum indulásától 2010.03.02. 18 óráig az alábbi hozzászólások ugyanarról az IP címről érkeztek ebben a topicban:
- jóakaró, Jóakaró, Esztergomi Sas szemű, Hirnök
- Pisti, Tibi, kis kópé
- bazsa, Tibi,
- IGAZSÁGOS PALI, ZALÁN, pettya, SZABINA 21, FERI, egy hirdető kecskemétről
- Stefán, Zola, Tibi, Egér
A teljes lista itt található: VL Szerkesztőség üzenetei az oldal látogatóinak!
Tudjuk, ez nem jelent semmit, de azért kiindulópontnak jó :-) Így egy kicsit más szemmel lehet olvasni egyes hozzászólásokat!
VL
Tisztelt VL. és Mk.társak!Nézem és böngészem a Piroslámpa oldalait,mivel ott nincs külön Nyíregyházi oldal. Sajnos nem is értem hogy miért nincs?De viszont a fórumozást engedik!!!Az egyéb kategóriában keresve találtam egy két Nyíregyi szolgáltatót.2010 01.28 hírdetés,Krisztina azonosító:62481 tel.szám:06 70 2146875 ,20éves 160cm magas 85cm mellbőség, na ez tetszik ki írtam! Tovább keresgélve de viszont most már VL-en,találom álmaim szőkéjét Melinda20 néven,rá nézek bővebben tel.szám 06 70 2146875 csak itt már 10cm-el magasabb,mellbőség az már 90cm lett és legfontosabb A KÉT KÉP NEM EGYEZIK!!!! Sajnos, most mi is az igazság?Vagy az igazság odaát van?A két hölgy/ vagy egy/ SAJNOS NÁLAM MÁR KI ESETT!!! Üdvözlettel: Szekrény
Szabolcs!
Nem lehet egész véletlenül, hogy a hírdetés valódi, csak te nem tudsz róla?
Hallotunk már ilyet! :)
Amelyik a kétes hírdető az az én csajom! De már levették!
Azt értettem, hogy Nyíregyháza - Szabolcs megye, de ott is két Kinga (19) van! Az egyik "kétes hirdető" a másik nem. Melyik a Te barátnőd?
Üdv: Thomika
Az Szabolcs megye és kétes hírdetés!
Szia Szabolcs!
Melyik Kinga (19) a Te barátnőd? Mert van olyan Kinga ( 19) aki valós képpel hirdet.
Üdv: Thomika
Valaki segítsen már nekem megadni MARIANNA TEL:számát aki ugy hirdete magát,hogy a plázátol 5 percre.
Sziasztok! A nyíregyházi lányoknál ( Kinga 19) nem valódi kép van felrakva!!! Ez azért biztos mert az én barátnőm van a képen! Légyszíves vegyétek le!
KECSKEMÉTEN A NAUSZI,LILLA21!,GABYKA,ÉS A SZABINA21 VALÓDI KÉPEK!!!!!!!!!!A BETTY KAMU KÉPEKKEL HIRDET,MOST LEHULLIK A LEPEL MINDEN KAMU HIRDETŐRÖL.NEKEM SZEMÉLYSZERINT A NAUSZI ÉS A SZABINA JÖTT BE.MIND 2Ő NAGYON KEDVES,BÁR A SZABINA KICSIT GÖMBÖLYDED,DE NAGYON JÓL MASSZIROZ.