Ennyi! :DDDDD
Ennyi! :DDDDD
Amúgy gyöngyszemnek én is igazat adok. Többet ilyen nem fordul elő :)
Ezért kellene emberi módón jelezni ha nem tudok elmenni valahova amikor bejelentkeztem. Ne mond már h valakinek nincs fél perce írni egy sms-t
Muszáj valahogy védekeznia kártevők ellen! :D
Te mindenre tudsz megoldást......! :D
Kedves Nyuszkó ! Sajnos ez benne van a pakliban, és ezt nemcsak velünk csinálják meg. Nekem is volt olyan hogy 1 nap 3-an bejelentkeztek és nem jöttek el, de akkor se hívom fel, akkor se ha szórakozott. Gondolj bele hogy felhívod és lehet hogy kellemetlen helyzetbe hozod és akár lebuktatod. Gyöngyszemmel én is egyetértek.
sziasztok.
egyetértek gyöngyszemmel !
Köszi a jó tanácsot azért :)
Én ilyen esetekben nem telefonálok, mert azzal saját boltomat, híremet rontom, hogy elveszik a diszkréció. Mentem a számát az aznapi dátummal. Legközelebb ha hív, fel sem veszem. Elmondom, sok esetben a konkurencia csinálja ezt, vagyis a menedszerük! ;)
Kedves Ica!!
Én teljes mértékben diszkrét és korrekt vagyok!!! ha 1-1 ilyen eset történik az ember nem szól. De ha egy nap alatt 3 KONKRÉT bejelentkező közül egyik sem jön el úgy hogy még a fáradságot sem veszi annak érdekében hogy legalább egy sms-t küldjön: ne haragudj nem tudok menni. Ennyi emberséget azért elvárhatok úgy gondolom. És igen telefonáltam nekik! Köszi puszi mindenkinek
Te felhívtad őket telefonon? Nem vagy valami diszkrét. Ilyet akkor se csinálunk ha bejelentkeznek és bármi okból nem jönnek el, ha szórakoznak akkor se .
Kedves lányok! Augusztus vége óta dolgozom itt Győrben. Ami a mai nap folyamán történteket szeretném megosztani mindenkivel! 3 konkrét bejelentkező sem jött el. 1 kért tőlem elnézést. A másik fel sem vette a telefont, a harmadik pedig nagynehezen felvette és jóformán még neki állt feljebb. kedves urak telefonszáma: 0630 979****( kettes számu úriember), 0630710**** ő meg a szemtelen!!! Vigyázzatok velük! Köszönöm: Liza
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Szabina 38 annyira rossz volt az élmény hogy még nem is emlékszem a korára sem :/
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Egy kis élménymegosztás férfi társaim!
Nemrég meglátogattam szabina 28-at de csalódtam! Nem 62 kiló szerintem 82 kg ra rúg.. és a csók is elmaradt, mert szürke fogak és száj....sza*. A lakásba elég nehéz a rácsos bejutás. Fél időt maradtam ELÉG is voltt.. a hölgy depressziós szerintem rossz élményekben volt részem nem leszek visszajárós v. .... !!! NEM AJÁNLOM SEMMIKÉPPEN SEM!..
Kérem a szerkeztőséget, hogy az előző bjegyzésemet töröljék!Előre is köszönöm!!
Én Dinát próbáltam volna ki, de inkább elmenekültem, mert koszos és büdös.
Ezt érdemelted!!!!
Igy jártáll bogárka!!!!!!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Én jártam nálla én sem voltam vele megelégedve!Nem részletezném tudja o azt nem ajánlom!!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Szandykánál19 jártam Debrecenbe!!
Kedves tényleg szoke haju csinos lány nyitott ajtot!! :) Formás cicis szoval megvoltam vele elégedve!!Aktus rendben volt franciája kituno!!Kornyezet diszkrét tiszta illatos!!Ajánlani tudom!! :)