Tegnap este sikerült elérni,újra "Marát"(idézőjelet kell ide tennem,mert kétséges hogy nála voltam.Sőt már biztos!)Megbeszélt hely F...di söröző.Onnan hívjam.Ennek eleget is tettem. Sarki tömbházban van a lakás.Lifttel is fel lehet jutni.Lakás nagyon szép,tiszta,ízléses.Hölgy nagyon kedvesen fogadott.Csinos,fekete hálóingben fogadott.Alakra formás,cici jó kézbe való,pociban kicsit erős,vagyis gömbölyű.Fürdést nem vettem igénybe,mivel előtte letudtam a tisztálkodást.Nf el kezdtük,majd kölcsönösen 69 be fordultunk.Aztán lovagló majd dogiban lett vége a fél órás akciónak.És most taglalnám hogy mi is az én dilemmám,vagyis az idézőjel magyarázata.Ugyanis van egy másik hirdető, aki vállalja az arcát és a képeken az állítólagos Mara látható.Nevet nem írok,mert nem akarok ártani.De viszont az őszinteség híve vagyok.Azért nem tudok elmenni a mellett,hogy ha netalán két hirdető van egy lakásban,miért állítja,hogy nem az aki valóban a hirdetés mögött van.Mert hogy a két hirdető hasonló jegyekkel bír az rendben van,de így meg se tudod nagyon különböztetni hogy kinél voltál.Csak azt tudom tanácsolni minden makktársnak,legyetek körültekintőek.Most már én is jobban odafigyelek a részletekre.