Mira24 ről nincs valami jó véleményem!
Nem figyelt eléggé , unott fejeket pofákat vágott szex közben! nagyon gáz! nem kaptam tőle tiszta törölközőt stb stb
Mira24 ről nincs valami jó véleményem!
Nem figyelt eléggé , unott fejeket pofákat vágott szex közben! nagyon gáz! nem kaptam tőle tiszta törölközőt stb stb
A Kecskeméten található Niki nevű hölgynél már jártam,de nem ajánlom senkinek sem,nem volt igazán jó a dolog.
Nem lejáratás, EZ TÉNY, hogy elveszi a vendégek értékeit.!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Izabell28) ***
Győrben hirdet egy Zsófi nevü hölgyemény ( 38 eves szoke haju, 30-as telefonnal.) aki csak teheti nagy ivben kerulje el ha azt szeretne hogy *** moderálva *** Azt is csodalom hogy mar a sajat fotojat fel meri tenni mert idaig a lanya fotojaval volt fenn minden oldalon. Nem ertem az ilyen hogy tud igy dolgozni SZANALMAS.
Hát Sajna én még el sem jutottam a hölgyekkel. Öszinte leszek még sosem voltam nőknél oldalak által és kicsit nehezemre esik egyböl telózni.. írtam itt üzenetet de nem válaszólnak :(
Arról nembeszélve, hogy nem éppen fehér az illető!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lejla18)
Zalában hirdet 1 Kitti nevü csaj.Már a két kép sem azonos amit felrakott.Az egyiken Ö a másikon meg a barátnője szerepel.Amikor kimész már nem is az a csaj van.Kb 4-en forognak a porondon.Söjtörre kell kimenni kicsit átba....ás az egész.Vigyázni kell vele!
Kedvenc leh**ós lányunk most Szandi néven hirdet Nagybajomban.
Anita,Emese,Enikő ki hogyan ismeri.
D
Sajnos rosszindulatú "élőlényből" nincs hiány!
A minap ramirt egy holgy ugyan mondjam mar meg ki az a Sydny es hogy hol talalhato???mert o ku......a kivancsi ra...erdekes!!!mar a feltekenyseg,a rosszindulat igy mükodik?
Úgylátom elgurult a gyógyszer :D
Ilyeneket hogy is tudsz kitalálni? :D
Baj van az emeleten? :D
Akkor, most megpróbálom újra.:)
Ninettke egy domina lány.
Kérés nélkül, dominaként viselkedik veled, ez a hölgy.
Ez, mind rendben van. DeJóóóóó.
:)
Elmondanám neked,hogy a Niki az egyik legjobb nő a városban,minden értelemben!!!
Úgyhogy ezzel a lejárató szöveggel nagyon mellé lőttél :D
Detto ugyanigy jártam
Sziasztok!
Leírásom alanya a debreceni Niki30. Nem voltam még ennél a hírdetőnél. Kiírtam a számát és próba-szerencse felhívtam őt. Felvette a telefont. Rendes volt tőle, hogy elmondta, hol lehet a rendelési idejéről tájékozódni. De hogyan tette ezt! Kaptam olyan kioktatást, hogy a telót távolabb kellett tartanom a fülemtől. Nagyon durva volt! Közölte, hogy ő most nem dolgozik. A hírdetése szövege (Idézem: "közvetlen, kedves, türelmes, igényes") köszönő viszonyban nem volt a valósághoz képest!! Kérdem én, rendelési idején kívül, miért teszi lehetővé a csevegést vele. A hirdetésében szereplő jelzők munka időn kívül már nem érvényesek?? Milyen lehet ő dolog időben?! Hmmmm.
Sziasztok!
Maya20 körülötti körülmények:
Ha Maya20 dolgozik, akkor a lakásban tartózkodó másik lány veszi fel a telefont. A másik lány egyeztet veled időpontot. OK.
Svindli 1. Ez a másik lány, Maya20 telefonján, Maya20 nevében, saját magához egyeztet időpontot. Maya20-nak adja ki saját magát!!!
Ám te ezt nem tudod, ha még nem hallottad a valódi Maya20 hangját.
Svindli 2. Leegyeztetitek a randit. A találkozó létrejön. A másik lánnyal. Amíg Maya20 a másik szobában végzi a dolgát.
Remélem értitek, mit beszélek!!!!!!!!:)
Uraim! Nehany holgy osztodással szaporodik legalabb 6-8 kep van fennt rola kulonbozo telefonszammal..eszmeletlen....Ennyire hulyenek neznek minket..en biztos nem megyek legalabbis miota Sydnyt ismerem....
Uraim ez a sok retusált kép, és kor letagadása... azért gondolkodjatok és nézzetek ne csak lássatok!!!
Én is ígyjártam 2 hónapja, csak egy Debreceni csajjal. Előre pénzt kért mondta hogy kimegy cigizni, elkisértem az ajtóhoz mondta mindjárt jött már csak a kocsit láttam...oda ***moderálva***...szánalmas :D