Laura 22 vélemény: Többen vannak a lakásban, telefonban mást mondott, ***moderálva***. Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvetel volt a legjobb dolog amit kaptam. Konnyu volt elerni es 1 ora mulva talalkoztunk. Lakás: A lakas a stelao utcarol nyilik. Autoval szerintem eleg nehez parkolni. BKV-val es gyalog okes. A bejutas trukkos mert nincs kapucsengo. Tobben vannak a lakasban es totalisan indiszkret. A furdo okes, van minden ami kell. A szoba kb 7 nm es a konyhara nyilik (ahol vannak)
Külső: A teste rendben van, a kor kb megfelelo volt. Egy pici tetko szep cicik van benne potencial, a hozzaallassal van csak problema. A hatan egy mutet heggei vannak, ami talan elronthatja az összképet de engem nem zavart volna, ha minden rendben ment volna. A lakas a legfelso emeleten, es bekamerazot a folyoso. Ezt mindenkepp tartsa eszben mindenki aki odamegy. A kamera csak az ujabb epitesu apartmanoknal van. Nem hiszem hogy hozzajuk tartozik, de elkepzelheto.
Hozzáállás: A fogadtatas teljesen indiszkret volt. Egy dohanyzo holgy fogadott Laura mellett a konyhaban, amikor is szobakerult hogy nem akarok-e tobb lannyal nyomulni. Nemet mondtam. Irany a szoba. Nincs NF es ez nincs is az adatlapon. Amugy kezdemenyezo volt. Együttlét: Az egyutlet pocsek volt.. Gondoltam szuper a teste majd az karpotol. NADE a furdobol visszaerve kezzelveres kezdodott a gumihizasig. Ezzel nem is lett volna problema. Gumi fel es a kezzel veres helzyett javasoltam a franciat. A francia sem volt tul beleelos, tobb kezzel veres mint szopas. A ciklikusan ez ment mire meguntam az egesszet es gondoltam megtoltom a kis testet a farkammal. Itt folytatodtak a problemak, CSAK missziunarius poz van mert megjon neki es faj a melle. Igy kutya lovaglas barmi ami nem hatonfekves az kizarva. Erre csak annyit tudtam nyogni hogy ezt mondhatta vola az elejen mert akkor az ajtobol visszafordulok. Okes gondoltam elelvezem es az utamra indulok.JUJJ de ekkor jott a RAADAS! NE tegyem be TELJESEN. Es ezzel a kijelentessel megfogta a farkam es a puncija bejarata ele tette a kezet hogy ne menjen be teljesen. Ekkor mar turelmetlenul jeleztem ha ezt mondta volna elmegyek az elejen.Okes ugy gondoltam akkor hasznaljuk ki mar a helyzetet legalabb egy gyenge szopassal elmegyek aztan sose latjuk egymast ujra. A szopas persze ovszerben, a szokasos veres kis szopas veres kis szopas. Alig birtam elmenni. Borzasztó, talan a legszarabb szexualis elmenyem volt.KB felora alatt vegeztem. Elégedettség és Ajánlás: A mellei a puncija is erzekeny volt. Szopni nem igazan szeret, azt nem mondanam h nem tud de nem ugyfelkozpontu az biztos. Szar elmeny volt, eddig a legszarabb. Draga. Az en hibam h nem voltam ovatosabb, de senkinek nem ajanlom. legyen ez egy jo példa mindenkinek.