Helló!
Mindig zuhanyzok, mielőtt megyek, és még a helyszínen is zuhanyzok, és szájat öblítek alapból és frissen borotválkozok, mert kb ezeket szeretném kapni viszont. Az arcomon nem tudok változtatni, mert az olyan, amilyen, de ha annyira nem jönnék be a lánynak, akkor szólhatna, mert szerintem az első találkozás mindkét résztől vakrandi, ha az ő arca is takarva van. Kami képről nem is beszélve. Az viszont a "vevő" szempontjából nagy lehúzás, ha a lány akkor tiltogat le alapdolgokat, amikor már eleve vesztes helyzetben vagyok. Elfogadhatatlan számomra, ha arra hivatkozik, hogy azért nem lehet az egyik alappózban, mert azt nem szereti, a másik alappóz meg azért, mert épp most fáj a hasa. Szerintem ha korrekt lett volna, ezt mondhatta volna előtte, és akkor közösen megbeszéltük volna, hogyan tovább. De így az az érzésem volt, hogy csak a pénzem kellett. És természetes, hogy egyre kedvetlenebb lettem közben, és nyilván hogy ez látszódott is rajtam. Az a kellemetlen ebben, hogy nehezen hihető amít állítok, és én leszek a hunyó, mert egyébként ezt a lányt egy kivételtől eltekintve kedvelik. Illetve pontosabban egyetlen fórumozó írt róla úgy, ami az én élményemet erősíti meg, és ettől függetlenül lehet, hogy többen is "csalódtak" de a valós "vendég"-számhoz képest elég kevesen fórumoznak.