sziasztok timi 18 évesröl tudtok valamit ??érdekelne.
sziasztok timi 18 évesröl tudtok valamit ??érdekelne.
győrirölvan szó elöre is kösszi mindenkinek.
Ma délelőtt Zsuzsunál voltam Hévízen. Csodás élményben volt részem! Köszönöm Neki!
Judy Goldról lenne szó. Képek a valóságot mutatják ami igen kellemes látvány szóval Ok. Kedves közvetlen hölgyemény. Ami a szolgáltatást illeti arra meg tényleg nem lehet egy rossz szavam se bár csak a franciáig jutottunk el mert durrantam akkorát hogy.... Szerintem visszajáró leszek és ajánlom is mindenkinek.
Örülök, hogy jól érezted magad és köszönöm a pozitív vissajelzést. Elég válogatós vagy ez kiderült mikor beszélgettünk de én vagyok Győrben a tuti :)
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Jézusom,ennyire azért ne futtasd magad légyszives,ha valakinek megy a biznisz,nincs szükség beszamolokra.
Ma voltam Millánál megint. istenien massziroz. Mindenkinek ajánlom.
Ez nem futtatás hanem az igazság. Sorry
Vikit mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!
nem járatok le senkit,csak kérdés hogy honnan tudja valaki hogy ő a tuti,amikor még 70 lány mellette van.jó kérdés..
Dya ö egy tuti kis csaj mindekinek ajálani tudom!!
sziasztok érdeklődnék hogy a debreceni Dzsenifer-ről,illetve az ugyszinten debreceni kitty-ről tud e valaki mondani valamit koszi.
Sziasztok!
Annyi pozitív hozzászólást olvastam itt a győri Korináról,hogy ma elmentem Hozzá!A képei alapján már amúgy is régóta fontolgattam a dolgot!Én is megerősítem,hogy senki nem túlzott a lány szépségével,kedvességével és hozzáállásával kapcsolatban.Már amikor ajtót nyitott,a látványtól majdnem elélv...tem.De ez aztán egymás után kétszer is mergtörtént,pedig általában nem vagyok egy gyorstüzelő.Felsőfokon műveli a fr*ncia nyelvet,nem volt még hasonló élményben részem!Többet nem áradozok,mert úgyis leírhatatlan.Minden tökéletes Nála!!!
Lehet,hogy ő már volt mindegyiknél,vagy az ismerősei.:)))
Pedig én csak annyit írtam, hogy párosan szép az élet :) és moderálják is az embert. Azzal szerintem semmi gond ha több nő van egy helyen. :D
Sziasztok.
Zalaegerszegen Krisztánál voltam a minap.Nagyon jól massziroz, a kézi levezetése ISTENI :)
Igaz, nem tini, a negyvenes éveiben járhat, de ajánlani tudom..Nagyon kedves, sokat beszélgettünk vele.
Kár, hogy nem vállal be szexet:( Szívesen lettem volna vele.Zalaegerszeg-lLandorhegy ,ott dolgozik, ha valakit érdekel.
Sziasztok valaki Monárol infót:???????????
Red!
Akkor miért jársz hozzá? Miért dolgozol ellene?
Amúgy pedig messze a legjobb Veszprémben!
- Mindig velünk van, nem váltogatja a helyét.
- Minden vendégével egyformán bánik, legyen dörzsölt vagány, vagy csóró filantróp
- Változatos a programja, mindenki azt kapja, amire vágyik
- A legkedveltebb nálunk, nagyon sok rajongója és a legnézettebb is (és a legkeresettebb) Talán ezt irigyled?
- Igaz nem egy szilfid, manöken alkat, de nem is ezért szeretjük!
- Kellemes, hangulatos környezetet teremtett, ilyen egy igazi szerelmi fészek!
- Nem csörög az óra, ha lejárt az időd, de ne élj vissza ezzel!
Mindenkinek!!!!!! Aki nem hiszi, járjon el hozzá!
Már nem járok, amióta a nagyérzékenységü kamerát felfedeztem!
Nem szeretnmém viszontlátni magam a fészbukon, vagy a twitteren. Senkinek sem jó az ilyen diszkréció
Mutassál már egy olyat fészen vagy yout-on ahol fel van véve az ember hogy bement!
Kiváncsi lennék!!!!!
amilyen elmebeteg emberek vannak megértem a kamerát.