Sziasztok!Debreceni Eszter nél voltam este!Igaz már másodjára.Meglepetten fogadott,mivel nem árultam el magamról semmit a telefonban.De láthatólag örűlt hogy újra meglátogattam.Rendes hölgy,ha hívod és esetleg nem tudja felveni,visszacsörget.Cuki szöszi csajszi,vékony,mosolygós,szexi.Fél órára mentem.Jót beszélgettünk.Megkínált innivalóval is.Szóval igazi házigazda.Eggyütlétünk nagyon barátnős volt.Mellém feküdt,simogatott,aztán szépen bele lendűltünk.Csókcsatákkal megtűzdelve megszabadúlt a pántos rucijától,és kellemesen elkezdett kényeztetni.Nagyon jó volt,zacsi se maradt szárazon.Megtámadtam én is az izgató csiklót,miután lefejtettem Esztiről a csipkés alsóneműjét.Bár extrás a kölcsönös francia,de megéri igénybe venni.Olyankor nagyon be tud indúlni a kis hölgy.Kérte hogy 69 ben folytassuk,ez után(védőfelszereléssel) lovagló pózba vágtam a drágát.Ekkor a kézbevaló cici,kemény bimbójában is lehet gyönyörködni.Végezetűl egy kiadós misszionárius elélvezéssel zártuk a kellemes ágytornát.Elmondhatom hogy nagyon jó hangulatban búcsúztunk el egymástól.Bár a fél órás talink,már átlendűlt óra közelibe,de erről csak kettőnk tehetünk,elbactuk!! :) Köszi Eszti! ;)