Egyébként örülük, hogy méltattál válaszra, és ezt most irónia mentesen próbáld meg nézni, ha kérhetem, legalább egy pillanatra.
Egyébként örülük, hogy méltattál válaszra, és ezt most irónia mentesen próbáld meg nézni, ha kérhetem, legalább egy pillanatra.
Most nincs kedvem, nagy jó uram. :-(( Az emlékek szomorúsággal töltenek el, és ez úgy tűnik, így fog menni legalább péntekig.
Hol is? Mesélj!
Csak várj türelmesen! :)
Valamint ha már ennyire tudod, hogy mi hova való, akkor ajánlom magadat. Hol is sértegetted az épp beszélgetni szándékozókat? A fórumnak pontosan melyik részén is?
Jöhet a meglepi, szeretem. :-)
Ezt mondd el neki is, úgy, hogy megértse, mert nem én kezdtem. Megint ő kötötte az ebet.
Ez itt a Beszélgessünk rovat. Nem a sértegessünk!
Kit is kell védenem? Lehet, hogy okozok egy kis meglepetést neked. Nem sokára... :D
Amúgy k*ki van a palacsintában? Sz*r ügy :)
Félted? Védelemre szorul? Épp a tiedre?
Mindannyian egyedül kínlódunk, csak vannak, akik nem bírják ezt publicitás nélkül.
vas órrú, nem kínlódnál a dühöngőben?
Mondjuk egyedül...:D
Szerintem akivel döcögős a beszélgetés a telóban, ahhoz már sok remény nem marad, mindegy mit sugall a képek alapján.
Többet lovagolsz te a hajtós lányokon! Pontosabban testileg csak szeretnél, de az összes tevékenységed lekorlátozódik a gyanúsítgatásra, meg a bónusz-engedményes jelenlétedre.
Robin Cook: Agy
Kapott. És ez lett az eredménye.***moderálva***
Neked nem mindegy, miben hiszel? A végeredmény ugyazaz.
Tényleg, Mr. Ok-os? ***moderálva***
Ja, itt a "csali" van kihelyezve. :-)
Nem gondoltam volna, hogy egy egyébként ártatlan szót ennyire meg tudok útálni (vagy már gyűlölöm is?), mint a "szeretnél"-t.
Kösz. Szia. :)
írhatnál!