Kedves Hexe,
szíved joga egyetérteni, én viszont nem értek vele egyet. És érdekesnek találom, hogy máshol van pl szégyenfal (hirdetőknek, nem vendégeknek, pedig ott is a hirdetők fizetnek a hirdetésükért nyilván!), de a vendégek is igen szigorú moderálásban részesülnek. Beszéltem ezügyben több pesti hölggyel is, és mind azt mondta, hogy a vendégeik !!!90%a!!! arról az oldalról van! Akkor most megéri szigorúnak lenni, vagy sem? Ez ennyire egyszerű! Egyébként írtak nyílt levelet a hirdetőknek, szerintem érdemes elolvasni (állítólag a következő az lesz, hogy a vendégeknek is írnak), mert minden szava igaz! Nem reklámozom, mert úgyis kimoderálják, és nem is akarom, de azért a fő gondolatát ajánlom minden hölgy figyelmébe, miszerint minden kamuképes (a retus ugyanaz, csak enyhébb változat) hirdető az oldal és a többi hirdető ellensége!!! (Nem én találtam ki, onnan vettem). Azért kiváncsi lennék, hogy itt pl az összes hirdetés hány %a tartozik ebbe a kategóriába, tuti nem 1-2%ról van szó...
Nekem egyébként (csak nem akarok vitatkozni, mert nincs értelme), az egész hszából átsüt, az a fajta mentalitás (és igazából ez az, ami nem tetszik), hogy végülis még a vendég legyen boldog, hogy egyáltalán lehet sz*lg*ltatást igénybevenni, holott ő fizet ezért! Tudod azok a hölgyek, akinek nagyon sok vendégük van, mind azt vallják, hogy ők vannak a vendégért és nem fordítva, és így is viselkednek! Tudom, sok bunkó is felkeresi a lányokat, de ezért kell szelektálni, ami nem jó dolog, de ez van!:( Bár hozzáteszem, a fentiek akár erre is megoldást jelent(het)nének.