:)
:)
Lily kikéne probáljam ki volt már nála az irjon már nem tudom mijyen lehet képek szerint jó
kihez mehetek
sziasztok nem tudom kihez menjek itt debrecenbe valaki tud mondani valakit
Értem, csak ennél sokkal lelkesebb voltál... :)
Pesten várlak 13.-ker. Chetelj!
Gróf, meg büdös sajt hol lehet?
Már nem fontos fórumozni? :D
Köszönöm, megkaptam, gyönyörű.
Te vagy (már) talán az Egyetlen? :)
Itt linkek tiltva, de a chatre felraktam, pattogtak ki az "urak"...
Gáz, mi? Azért facén írtak.
csak a neten :)
****moderálva***
já h a lentebbi leírásra gondoltál. :) ez a vírus akkor ismerősök közt nem is terjed? xd
:D most beszélgetünk, igen bazi nagy lagzi lesz... FÖZZ, SÜSS!!! :D
a tag nem kapott el semmit... beparáztatsz a tünetekkel, tegnap azt mondtad csak kifáradt..Gál Noémi nem az az időjós csaj? kefe már csak a lagzin jár az agyad? :p elsózom a kajátXD
Na bakker!! :D
Igen, a férfiaknak üzenem, de én nem az vagyok...:)
Nem igazán értem ezt Kefe... de kösz a felvilágosítást :) a férfitársaidnak üzented remélem.. Épp eszű emberek tudják,mit,hogyan.. Szép estét neked :)
Gonorrhoea (tripper, kankó) - Tünetek és kezelés
Szerző: WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász szakorvos
A gonorrhoea a klasszikus nemi betegségek közé tartozó kórkép. Kórokozója a gonococcus (Neisseria gonorrhoeae). A bakteriális fertőzés terjedése történhet szexuális érintkezéssel vagy anyáról gyermekére a méhlepényen át.
Férfiakon a fertőzést követően 2-4 nap lappangási idő után égő érzés kíséretében húgycsőfolyás jelentkezik, ami kezdetben nyákos, majd gennyes jellegű. Ennek oka a húgycső gyulladása. A vizelés fájdalmas és véres is lehet, amennyiben a gyulladás ráterjed a húgyhólyagra is.
Amennyiben nem kap kezelést a beteg, a tünetek mérséklődnek ugyan, de a folyamat idültté válik. Ritkán a felfelé terjedő gyulladás eredményeképp prosztatagyulladás vagy a mellékherék fájdalmas gyulladása is létrejöhet láz kíséretében. Mindezek szövődménye tályogképződés, késői következménye a férfi beteg sterilitása lehet.
Terjedése kivéve ÓVSZERREL! :) Vagy nem dugunk idegennel...
Azt kihagynám... az ő baja, ha igaz a sztori :)
A tripper eredeteére nem? :D