Köszönöm. Rigófütty helyett fúrás van. Én mindig kifogom a szigetelést. :)
Köszönöm. Rigófütty helyett fúrás van. Én mindig kifogom a szigetelést. :)
Pihentető hétvégét, rigófüttyós ébredést! :)
Kellemes napot mindenkinek!!!
Szervusz Pál. :)
A popszakma márpedig ilyen! :)
engem speciel zavar az hogy valakihez menni akarok, ajánlják többen aztán pikk-pakk eltűnik. ha nem is magamat veszem alapul hanem a sok visszajárót akit szint úgy érdekelne a dolog.
jah:D itt minden:D
Cheng, Magyarországon már minden előfordulhat. :)
hello:D itt gyakran előfordul az, hogy egy lány saját magáról két különálló hirdetést tesz fel?
hello. valaki nem tud véletlen mollyról valamit? tegnap még fent volt ma már inaktív a hírdetése. ma szerettünk volna menni hozzá de már nem elérhető.
Már megírtam, lassú voltál. Luca cicára hívnak, bejön, úgy látszik.
Ő még csak 4 hetes és szebb, mint én.
Már józanodok :D Na, kicsit.
Egészségedre!Vigyázz ebben a melegben,nehogy felborulás legyen! :-))))
Mán írtam. Most épp páleszozunk itt a panzióban :)
Alig beb...va írok....:D
Gróf, látom, itt vagy most.
Írnál nekem valami jó szöveget? A lényeg, benne legyen h a Pokol az ajtó előtt 45 fokot jelent, kellemes meleg van idebe is, úgy 34-35 fok. Fogyókúrázók kiizzadják összes zsírjukat, nem kell mittom, fittnessbe járni, meg koplalni.
Én csak döglök, ő dógzik... Valami ilyesmire gondoltam.
A közösségbe is küdheted. Én meg nem vagyok inteligens :D egy l-lel
Na, rövid, érthető, csalogató legyen, de a jövő hétre, mer megdöglök itten a hőségben.
Köszönöm szépen az ötletet, megpróbálom ott is az érdeklődésem.
Esetleg a városok, Miskolc, megpróbálhatnád feltenni a kérdést.
De működik kereső is minden topic-ban.
Sziasztok! Van már valakinek tapasztalata Miskolcon Emesével? Nekem nagyon tetszik, szeretném meglátogatni. De jó lenne előtte valami infót beszereznem róla.
Szerintem sehova nem kell vinned,mert jó esetben többféle méretben is van a Lányoknál :-)
A lakáson rendelő hölgyeknél van gumi általában? kb Milyen méret? 52-54? vagy vinni kell?