kedves hirdető az milyen?meg miért limitál hatnál?majd én is kedves leszek meg limitálok,vagy forditva. mert van értelme...................
kankirály · Lelkes újonc · kedves hirdető az milyen?meg miért limitál hatnál?majd én is kedves leszek meg limitálok,vagy forditva. mert van értelme...................
Nem bizony! Ők azok, akikben nem csalódunk, ha már válsztottunk! És mindenkinek más az igénye, izlése, ideálja! Aki engem elvarázsol, lehet, hogy másnál nem 10 pontos!
Nem kellene kritizálni azokat a hölgyeket,akik bemerik vállalni a testüket ,és a korukat.
Ha van az írjon pmben!! Fontos lenne, hogy a hétvégéig feljussak!! A diszkréció az természetes, és a benzin ***moderálva***! :D
Helló, van valaki mohácsról aki pécsre menne témázni??
Pál-Pusztai · Őstag · Ez még mindig működik?
Ma kaptam ezt a levelet! :)
kankirály · Lelkes újonc · ez mi,telefonban igérik,egy ora benne két aktus.a helyszinen félora lesz benne egy aktus,és midez csak ***moderálva***.persze én vagyok hülye,rájöhettem volna,hogy csak csalpogatás az ajánlatt.. másik gond fiatal nagymellü hölgyett akarok ,erre mindig középkoru és kis mellünél kötök ki,szoval hagyom a francba,mindig hiányérzettel jövök el.na jó természetesen nem mindig,de ma igen,megujjaztam a csaj punciját ő erre felháborodott,jol tettem ha már nincs aktus,akkor ujjazás legyen,sőt ezután mindig ujjazok,igen mert jó.és nem zavar ha ezzel egy kicsitt szemtelen vagyok,
sziasztok
Bizony értékelni kell őket, akiknél ez a szokás! Van egy kedves hirdető, aki napi 6-nál limitál, úgy mindennek meg tudja adni a módját. ( a tisztálkodásnak és a lepedőcserének is)
ügyféllel! Onnan jobb, ha azonnal kifordulsz, bármit is ígértek. Van aki 5 perces SOS franciát is lebonyolít, míg fürdesz, aztán jöhetsz. Kiváncsi lennék, mit f*z*t az 5 perces!
Azt tapasztaltam, hogy szinte minden nagyobb városban van ilyen.
sziasztok !!szeretném megosztani veletek..a mai "incidenct" egy győri fiatal ember..(zoli)wv passat (***moderálva***) minden féle jelzökkel iletett csak azért mert nem válalltam a popo sexet...illetve avval fenyegetett hogy irni fog a forum oldalára...űdv niki ♥
Fiúk v. lányok?
Összeadva 54. 3-as ikrek! :P
Gyöngyszem: gyerkőcök hány évesek?
kankirály · Lelkes újonc · patikában vegyél,nyilván,hol máshol?
Üdv
Valakinek van tapasztalata vágy fokozó illetve orgazmus késleltető szerekben,hogy melyik a jó mert annyi félét árulnak.pl:sprayk,kenöcsök,tabik.
Épp ellenkezőleg! :) Talált jobb elfoglaltságot, mint a szerencsementesekkel vívni a harcot! :P
Kefe öngyi lett ? Nahát-nahát. Inkább kefélni kellett volna egy egészségeset, és kevesebb lett volna a dráma.
kankirály · Lelkes újonc · györben monic és lexi nagyon jó.mármint szépek és szexik.de eznkivül totál jó helyen laknak a belvárosban,szoval nem a világ végén,és még kedvesen beszélgettek is velem.kell ennél több,?nem kell.
én öket ajánlom mindenkinek aki csalodott,ők igaziak,illetve ők is,jó.hely,jó lányok,volt más is nálluk? biztos,
sziasztok
Tényleg ennyire más minden vagy csak én látom a változást?
Pál-Pusztai · Őstag · Ez így igaz, az a párc perc többszörösen megtérül! :)
Szia!
Ez teljes mértékben lányfüggő!
Van aki percre pontosan nézi az időt (olvastam olyat is, hogy beáálította a telefonját :D)belépéstől, távozásig, sőt ha lehet, akkor hamarabb is mehetnlé. S van akinél fél órát kérsz és 45 percet töltesz ott, mert tusoltál meg stb.