Oldalt ott a közösség funkció
Oldalt ott a közösség funkció
az értesítéseket hogyan tudom visszanézni???
Sziasztok Csajok!
Decemberben lenne egy kis buli Siófokon, de nem igazán találok senkit, aki ott megtalálható lenne olyankor, tudtok valakit? :P
Mitől félnek,nekem sikerült és nem bántam meg.D
pedig fogadtam volna én is rajongói levelet :)
Azonnal letiltottam, előbb utóbb megunja, hogy mindig új és új emailt kell regeljen, hogy ide be tudjon lépni :)
Amúgy én is levágtam kiről van szó :)
Addig örülj mig téged elkerül :)
Szia Marcus!Ugyan ez a 2 személy aki egy zaklatott priváton!Szrekesztőségnek jelentetem tudják ki ő de nem mondhatják megde sejtető célzást kaptam..igy tudod remélem ki lehet.A kedves közös ismerősünk ai mindig belén áll!Engem is c*g*nyozot és megfenyegetet ,,,...
vagy körön kívüli vagyok :) :(
Akkor szerencséd van :)
Én nem kaptam semmit
Sziasztok!
Akinek sofi66 vagy tatamas nevű felhasználó ír sértő és provokatív privát üzenetet az semmiképpen ne válaszoljon rá! A két felhasználó vélhetően egyazon szmély két regisztrációja!
Tiltsátok le őket és ha más néven írna nektek provokáló, c*g*nyozó, r*sszista hangvételű üzenetet valaki jelentsétek a szerkesztőségnek. Van egy sejtésem ki áll a dolog mögött de majd a szerkesztőség kivizsgálja.
Hagy a fenébe :) Attól mert itt csapja a műbalhét még nem fognak a ráncai kisimulni :D
Én meg hülye vagyok :) Mivel visza olvastam az irásokat amit álitolag nem te írtál,,és ott vallotad be te voltál :D...de amugy azt is letojnám ha rendőr irta volna hisz azok is emberek szerinted nem járnak szolgáltatokhoz,meg nálam.....vannak sőt nem kevesen :D igy jártam,,,mért hogy jártam te nagy asszony ,császárnő,meg grofnő ,francianő nem is tudom minek képzeled te magad :D :D te olyan okos vagy mond már el...
Amit meg be linkeltél annak aki kérdezett az tényleg BRFS-volt a pi...sn.hát így jártál.
A Császárnő.
Hány neved lesz még??!! :D
jancsifiú igazad van minden csak a kölcsönös szimpátián múlik,én nem is engedem be mégegyszer azt a vendéget,aki levegőnek vagy egy használati tárgynak nézett.
Akkor most már tudja.
"Akik meg voltak nálam és mindenki beszámolót írt volna...."
Akkor most legalább mindenki tudná, hogy jobb ha messzire elkerül...