"Alacsony ember az óriást lenézi..."
FankaDeli
"Alacsony ember az óriást lenézi..."
FankaDeli
Egyben tévedsz, nem vagyok művésznő. Viszont! Az egyéniség igaz. :)
A pontatlanság miatt elnézést kérek, mert a Dr Bigyó művésznő, Kefegép és Hexe ... stb, korábbi "álneveit", így könnyebb lesz beazonosítani. Azért úgy gondolom, hogy ez a fórumot ismerőknek nem okoz meglepetést, mert azt az "egyéniségére" jellemző stílust, itt sem nehéz felismerni. Azt hittem korábban, hogy az idő, ami felette jócskán elszállt, talán bölcsességre inti. Sajnos, tévedtem.
"Gróf Úr" ? Hát mégis vannak még itt a többségtől eltérően olyanok, akik még most sem ismerik fel a semmitmondás és szemantika minimális ismerétének hiányát az önmagukban, soha fel sem ismerő őskövületet. (Őstagokat, Hexe és így tovább... ) Barátom, figyelj a részletekre. Ezek, elviselhetetlen "igazságai" miatt, már többen elhagyták a fórumot, érthetően. A hiteltelenség a beteges anyjucizás és a megélhetési kényszer, ilyen mértékű tobzódása nem kis mértékű szemilyiség zavarra vezethető vissza és nem csak szerintem, azt hiszem...
:D Ejnye Gróf Úr mondaná egy barátom : " tüzet moslékos vödörrel is lehet oltani"! Egyébként annak kellene természetesnek lenni ha retket lelünk lelépünk.
Igazad van, ha érdemesebb megfordulni, menni kell. Sose értettem ezt a hülye dumát, hogy "ha máe mentem, maradtam..."
Amúgy fent chaten is ez volt a téma, valakivel azért a definíciót leírtuk, de mióta világ a világ, "Éva" volt, van lesz :)
Ez biztos jó, csak egy üres semmi...
Nem hát, csak kicsusszant a kezemből :)
Kitöröltek bennünket máshonnan teljesen. Ez diszkrimináció. :)))
*még
na páppá :)
:)
Lett volna-... Méf van, akiket lerendezek. :)
Remek ajánlat :DDD
Akkor én jülyére kerestem magamat...
Amúgy Bela, meg mittom hány neve van, volt nálam tesztlni :D
Na, szíven, jóccak, holnap olvaslak.
Hát miért nem mondta? :D
Tetszene hát, mikor valaki haverom azt mondja, hogy mikor a saját sírját ássa... :)
De meddig segghúzás volt :DDD
Azt hiszik, hogy, de nem, te érted..
Te, volt a mi időnkben egy ilyen mondás, hogy megemelem a lábam....hantagolyó :DDD
Ez volt a bla-bla-bla :)))
Érted kitől...
Itt sikerült! :)
" Hétfő óta Kecskeméten működik a vidékfejlesztési államtitkárság
2015.01.07. 05:55
A fejlődni akarók szövetsége
A második legnagyobb hazai HR szolgáltató, a Prohuman, a lengyelországi székhelyű Work Service csoport teljes jogú tagjává vált.
Ezzel egy dinamikusan növekvő európai vállalkozás része lett.
Január 5-én megindult a munka a Kecskemétre költöztetett vidékfejlesztési államtitkárságon,
a 110 fős létszámból 64-en kezdtek el dolgozni, ám folyamatosan érkeznek az új munkatársak, írja a Népszabadság.
Böröczk Anita, az államtitkárság sajtószóvivője a lapnak elmondta, az államtitkárság korábbi dolgozóinak fele nem költözött Budapestről Kecskemétre,
helyükre a környékről vettek fel "képzett, az agráriumban és a vidékfejlesztésben jártas fiatalokat". A szóvivő szerint februárban egészülhet ki a létszám teljesen.
Minisztériumi forrásunk árnyalta a képet. Állítása szerint túlzás az az állítás, hogy a dolgozók fele költözött volna Kecskemétre, a legtöbb költöző ember szeptemberben, újonnan felvett munkatárs volt, akiket már eleve úgy vettek fel, hogy majd Kecskeméten folytatják a munkát 2015-ben. "
Sziasztok.
Nehéz a bányászok élete.
Gondot jelent a lé költése is.
Minden nap nem lehet csibe rántva! :)
Piramis játékra hasonlít már az egész, de te is tudod. Nem is hasonlít, az.
Mind alattuk...:)
Igazából Pesten elég volna az, többinek morzsák jutnak. Tényleg finom voltál.
Várj, a legizgibbek a hívások, ha netán hirdetek. :)
Majd mesélek priviben, de ezek már csak vállrántást érnek.
Nincs semmi pénzre szükségem...