Szép estét a Gróf Úrnak!!
Szép estét a Gróf Úrnak!!
Eldobtad jól, decemberi vagyok, érezd jól magad,Katónéni.....
Puszi
A szülinapodon :)
Köszönöm, ki nem hagynám! Természetesen az összes masszázstudásomat kiélvezheted cserébe. Nem fogsz csalódni.
Most vendég jön, este visszatérek. Pá mindenkinek!
Neked is szép estét, de vigyetek már engem is el a szállodába,...
További szép estét Mindenkinek!
A net szerint a város egyetlen 5 csillagos szállodája, azaz jó hely lehet. Ki fizet, ki fizet? Természetesen vendégem vagy!
Jó hely? Ki fizeti? Nem ismerem azt a helyet. Debrecenben van?
Az jó! Akkor lefoglalhatom a szobát a Hotel Divinusba?
Így van, és hosszútávon a tisztesség mindig kifizetődik.
Az nincs. :)
Semmi gond! Te engem legfeljebb vasvillával tudnál megbántani!
Válaszom remélem nem ütközik az oldal szabályaiba. Megpróbálom virágnyelven közölni kérdésedre a választ.
Első osztályban egy fél óra alatt megismertetik a diákot Gróf Széchenyi István munkásságával. Aztán a diák, ha többre vágyik, elkezdheti kíváncsiságát Mátyás király képeivel bővíteni. Ha rögtön egy órás korrepetálásban szeretne részesülni, akkor bizony Szent Istvánnal kell kezdenie. A különböző extra bővítmények 2-5 Mátyás király mesével realizálhatók.
Nem, nem sértettél meg senkit. Valóban erről szól a látogatások egy része. Van, aki kapcsolatot keres és van aki üríteni jár, és ha megfigyeled, mindig az ürítők hangja hallatszik messzire.
Gróf Kurátor írta: „Korábban is csak össz-vissz 3 nő volt, de ebből a legjobb kihalászott magának egy 50 éves pocakos pénztárcát és 'hát így jártunk! :-))”
Erre reagáltam, bár nem én voltam a „pocakos pénztárca”, de korábban volt szerencsém egy hasonló projektben.
Nem, nem ismerjük egymást a Gróf Úrral, csak itt, illetve anno a szomszédban váltottunk néha eszmét. Egyébként ne keseredj el, idővel Neked is tágul a pupillád!
Hol van már a tavalyi hó? Mégegyszer bocs, tényleg nem emlékszem, de pont abban az időszakban hordtak el mindennek egy *** moderálva *** és már elegem volt az életemből is. Csúnya világ volt akkor, sokan bántottak alaptalanul, már vége, nem érdekel.
Ne haragudj, ha megbántottalak valamivel!
Fiuk élvezem,hogy többen vagyunk itt, de lehet elfogyasztunk benneteket vacsira Katóval...desszertnek:)):))
Jampi mindent lehet tiszteségesen és tisztességtelenül csinálni....
Erre talán a fiúk jobban tudják a választ, én a luxusdögöt tudom kb.
2010. március 23. kedd 23:03. Katónéni: „Szia Jampec! Annyira emlékeztetsz valakire, csak ő minden mondatát úgy fejezi be, hogy "?!" Ismerős? :) A csapból is Te folysz, amúgy én megértettelek. A közhely meg általában a magyarokról szól és nagyon igaz.
Írj már lécci Veszprémbe is vmit, kong az egész, ketten firkálunk, bezzeg odaát!
Már most hiányzol, hol a csudában vagy? Képzeld, á, inkább ne képzeld el mégse!
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, főleg Neked! :D”
Fátylat rá! Részemről nincs harag, csak eszembe jutott. Várlak!