Vagy valami mást teszeget remegve. :)
Pál-Pusztai · Őstag · Vagy valami mást teszeget remegve. :)
Ha már ilyen tájékozott vagy, nem veszed meg?
Pál-Pusztai · Őstag · A csendet és a nyugalmat keresem lakhelyül. A nyüzsgést már nem szeretem, de ha arra járok körülnézek.
Úgy keresd, hogy nem látni, a dzsungelt! :) A házról lehet felismerni, benyomta a hó a tetejét, de romantikus. Víz, villany a faluban van, de ez már külterület, át kell menni a patako és balra nézz!
Pál-Pusztai · Őstag · Rendben, sohasem lehet tudni! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Csupán rákerestem a neten. :)
Ha csende, nyugalmat akarsz, a legjobb hely! :) Más nincs, csak munka vele.
Pál-Pusztai · Őstag · Jó éjt, szép álmokat, ma úgy fogok aludni mint a róka! :))
Behúzott farokkal? :) Jó éjt!
Pál-Pusztai · Őstag · Jó reggelt! Katóka, Jártál arra mostanában? Ismerősnek tünt a név az éjjel, ott nem jártam a héten.
" 12 óra 25-kor átszakadt a timföldgyár zagytározójának a gátja a Budapesttől mintegy 100 kilométerre Veszprém megyében található Ajka település mellett. A vörösiszap elérte Devecser, Kolontár, Somlóvásárhely, Somlójenő, Tüskevár, Apácatorna és Kisberzseny településeket. A legnagyobb pusztítást Devecseren és Kolontáron okozta. "
Pál-Pusztai · Őstag · Jöttek értem kocsival, azonnal mennem kell. További minden jót!
Szia!
Már vártam, arra van! Szuper! Nyáron voltam megnézni a birtokot, de a fekvéséből gondoltam, hogy ez se maradhat ki. Örököltünk vörösiszapot. Lehet, ha már lehet arra normálisan közlekedni, megnézem, mi maradt belőle. Talán az egyetlen diófa.
No, egyszer örököltem valamit egész életemben!
Tegnap este volt egy vendégem, a 8-ason jött Ausztriából, mesélte, hogy Sümeg, Tapolca, Ajka... lezárva, minden vörös.
Az újságban Kolontárral foglalkoznak a legtöbbet, Somlójenő nálam kimaradt, vagy csak felületesen olvastam még, de mától alaposabban követem az eseményeket. Sajnálok mindenkit, de az a föld megérintett és élénk a fantáziám is, azt tudtam, hogy eladni lehetetlen, más terveim voltak vele. Ráadásul nagyapáé volt, ez csak úgy érzelmileg üt. Mindegy, majd meglátjuk, mi lesz.
Pál-Pusztai · Őstag · Tudjátok...?... ez most olyan.... mintha hozzá lennék láncolva egy sínhez és hallanám, egyre közeledik a vonat. Esélyem annyi, ha időben megtalálnak és visszavarrják amit levágott a mozdony? Ha marad belőlem valami? ..szörnyű a helyzet. (nem engem kell sajnálni, félreértés ne essék)
Jó reggelt!
Szerintem (majdnem) mindenki megértette és átérzi. Te a közelemben laksz? Vagy arrafelé?
Hol csavarogtál már megint tegnap?
Jó reggelt Gróf!
A bűntetésedet kérem nem elfelejteni!! Itt a helyed, életfogytiglan. Vagy gyantáztatni voltál? :)))
Pál-Pusztai · Őstag · " Folytatni roppant hosszú lenne,..bár lenne értelme:-)) "
Ezt az eszmefuttatást kérem szépen folytatni szíveskedjen, sokszor belekezdtél már, de nem folytattad.
Jó reggelt Grófom!
Hát Istenem, mindenki úgy boldogul, ahogy tud. :)))
Ezt tényleg folytathatnád, de ne feledd! "A legkisebb a legnagyobb." Sokan értik, mások nem, ez állandóan visszatérő hibád, drágám!
Szia Pál!
Te mikor jártál nálam? Képtelen vagyok beazonosítani, ilyen kizárásos alapon próbálkozom, ez így nem korrekt, kérem :)