Szia!
Ami Grófot illeti, azt hiszem a stílus, ahogy ír, sokakat irritál, de hát ő ilyen, így kell elfogadni. Viszont senkit senki nem kényszerít rá, hogy végigolvassa. Barátnőmmel beszéltünk is róla, ő se érti sokszor, hogy mit akar mondani, tehát abbahagyja az olvasást. Ez is egy megoldás, a békésebbik. :)
Ami engem illet, tényleg tegnap elszóltam magam. :) Én vagyok a bevállalós masszőr, aki bevállalja. De mit is keresnék egy szexpartner kereső honlapon? Az meg, hogy válogatok, természetes, ez nem diszkrimináció, csak nem mindenkivel lennék képes egy hancúrra, ahhoz partner kell és minden szempontból. Már eleget írtam a masszőrök életéről, munkásságáról, lehet, hogy azokat még nem olvastad. Nézd, régi motoros vagyok és én tényleg képzett, de rá kellett jönnöm elég korán, hogy a mai Magyarországon csak masszázsból úgy lehet megélni, ha nem egyedüli kereső vagy és nem ennyi a fizetnivalód, mint nekem. Többet nem is akarom ezt már itt ragozni. Hát, ez van. És mások is ugyanezt csinálják, csak nem biztos, hogy bevállalják, de a fotók sokat elárulnak. Az enyémek visszafogottabbak, mégis bevállalom.