Nem igaz, volt már akivel végigröhögtük, qrva jó volt!
Nem igaz, volt már akivel végigröhögtük, qrva jó volt!
ne röhögtess sex közben!!! Ropiharcos, beszarok, honnan szecc ennyi marhaságot? Nem tuttad, hogy a röhögéstől a legkeményebb fa szi is azonnal letörik?! :)))))) ez nem vicc!!, tényleg ezt észrvetted már a fickókon?
Cigizek közben...
megvan eddig, te hol tartasz, hogy nyalnám a makkodat, rágnám a zacskódat :)
.. a hegyével hűsd le a mellbimbódat.... egy golyóstollat, vmit vegyél a szádba mintha nyalóka lenne....
Csak akkor hinnék el, hogy te vagy Gróf, ha 155 cm vagy és egy ropiharcos. :) Ezek a hírek terjengenek róla.
Szóval a fiad előtt akarsz velem sexelni! Mekkkora perverz!! Duppla borravaló!!!! ..........megvan a vibri?......finoman tegyél rá egy kis krémet...
ááá rohanáshoz vagyok szokva, nem bírom kivárni, míg írsz, addig mondom a többi hüjeségemet: nagy ötletet adott a Gróf: legközelebb ha lányhoz megyek, azt mondom majd ő vagyok! Hűű micsida extra jó dolgom lesz, hogy majd jókat írjak róla a fórumban!! Miccósz? (Jól van csak 5let, ennyire zizi nem vagyok, de poén lenne, nem Grófom?)
Gyere már vissza, megfagyok!
Már levettem, fiam szemei ugrálnak, hogy mit csinálok. Gombolom a pólómat :) Megyek, keresem a vibrit, addig játssz magaddal! :)
Ez ilyen nem tudja mit akar vendég. Masszázsra jön,az tuti, közben egyfolytában azzal van elfoglalva, hogy mért nem veszem le a tangámat. Úgyse lát a szőnyegen kívül semmit, a lukban a feje!! Be nem áll a szája és olyan, tudod, vannak emberek, akik egyszerűen taszítanak, nem tudod, miért, de tolatsz tőle. Na, ő ilyen. két centi vastag a pénztárcája, nem ezresekkel tele, de mintha a fogát húznák, mikor fizetnie kell... JÁJJ! Na mindegy, túléltem, szerencsére ritka az ilyen.
Ez a csak tied vagyok óriási, próbáltad már a netsexet? ......... most szép lassan vedd le a bugyidat............. ülj át egy jó hideg székre............ lassan mozogj előre-hátra ............. én is lehúztam a sliccem .......... (Ilkoék a kukkolók, Pircsi csinálhatja ugyanazt, lopva az erotikát sokkal élvezetesebb) ..... hagyd nyitva az ajtót, hogy titokban kelljen csinálnod ......... gombold ki a blúzod .......
hol tartasz?
Fiamtól kaptam engedélyt, most csak a tiéd vagyok, nincs vendég. :)
Kató, mi az, hoyg : "leszívta az agyamat egy vendég"? Ezt ÉN érzem néha :))))) de, hogy Te????? Keresztrejtvény fejtettetek vagy honfoglalóztatok?? Áá tudom már, versenyeztetek, ki tudja szó szerint bemagolni a GRóf legutolsó 3 levelét! :))
Már ki adta az engedélyt? A nagyfiad vagy a köv. vendég?
Ok, maradhatok, engedélyt kaptam rá, de csak miattad, Bush. :)
He-he-he! XD
Szia drága Bushom! :) Cukkolj csak, jaj, nagyon örülök neked. Nem vagyok kényes, de muszáj térdelnem? A szerelővel hamar végeztünk, most én fizettem. Na, pont úgy jártam, mint egy-két maki írta,hogy valamelyik lány a telefonba ennyit mondott, aztán mire odaért a kuncsaft felment az ár. Ez is tegnap még 6-ot mondott, mára 8000 lett belőle, de működik! :)))
Most szívta le az agyam egy vendég, később visszajövök, kb. 10 perc, fiam eszik és akkor "Így jártam anyátokkal"-t kell néznie.
Addig csókollak a távolból.
Hahó Kató, van egy percem, erre nem vagy sehol! Hiányzol! Hiányzik a laza, sexi, értelmes csaj jó humorérzékkel (akár már férfi is lehetnél :))
Lécci, tedd oda a gépet az ágy mellé, és mondd meg a pasinak, aki most nem hagy csetelni, hogy Te arra gerjedsz, ha akció közben fórumozol! :)) tényleg, kipróbálhatnád... :)
Akartam kérdezni, az XD mit jelent?
Szevasztok Skacok, a helyzet az, hogy a hirdetésből soxor nem jön le, hogy milyen a környezet, és néha nagy csalódás éri az embert. A lényeg, hogy a legutóbbi savanyú alkalom után besokaltam és most kipróbálnám a topkínálatot pénznemszámítalapon! Tuttok ajánlani nagyon fiatal nagyon bomba luxuskérós csajszit? Gróf, Te biztos tucc! (de masszőrt ne ajánlj :) Köszi!!