Pedig néha nem árt. :)))
Pedig néha nem árt. :)))
Drágám, ez még nem komoly. Én bármilyen tárggyal, csavarhúzóval, mikroval, gáztűzhellyel, bármivel szóba állok, sőt hosszan tudok beszélni velük. Orvosnál már voltam, van rá gyógyszer. :)))
Szia kedves QCPGHFRHJ! :DDD
Te még nem beszélgetsz magaddal? Ni, egy normális ember! Én már régóta magammal beszélgetek a legjobbakat, nincs veszekedés belőle. Fiam kakál rám, 20 év után már elég unalmas lehetek neki, még jó, hogy hetente velem hál a baszeros haver, ő még nem unt meg, nagyon szeret. :)
Este itt a helyed! Bushom is jöhetne.
Csókol Kató
Hali! Megjöttem, most porolok a bankba, aztán lehet, hogy csak este enged be fiacskám. Addig pusza.
Néha én szóba állok magamal..ez már baj:)))??
Pál-Pusztai · Őstag · Én sem beszélgetek magamban.
Helló
Én itt vagyok folyamatosan, de ÉN magammal nem igazán tudok fórumozni.
Sziasztok.!!
Merre vagy Kató??Rendszeresen fórumozgató barátaim és ti??
Vagy megjött a jó idő, egyébb elfoglaltságot talál mindenki??
Bedugulhatnál már!
Persze, csak napi 30 órát kell dolgoznod, úgyhogy korábban kelj! :-)
Pál-Pusztai · Őstag · Mindkettőnek, így dupla gázsit kaphatok? :)
És táncoslánynak vagy masszőrhölgynek jelentkeztél?
:-))))))))
Pál-Pusztai · Őstag · Navégre, erre vágytam mindig! Jelentkeztem, teljes-alakú aktfotót is küldtem! :)
Katóka egyett értek veled,a 30-as korosztályban,bár ott is van akinak a látvány fontosabb mint a jó szex..bár azt hiszem a látvány és a megfelelő aktivitás együtt adja a luxust...
Pál-Pusztai · Őstag · Kivéve az öszi veszprémi kalandjaimat! :)
Már kezdtem magam szentté avatni? Visszamenőleg az ember felmentené önmagát?
Az idő megszépíti a múltat! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Másfél éve nem jártam másfelé, öregszem vagy mi lehet velem?
Pedig próbálnak elcsábítani, de nem vettem rá magam eddig! :)
Üdv!:)
Semmi, ha nincs téma én speciel nem szoktam írni semmit!:D
Meg amúgyis az ember már néha kezdi bánni, hogy túl sok mindenkiben bízik...
De ha már így megkérdezted, akkor inkább az összkép és nem a kor, meg a külső hanem az egész kisugárzás tud megfogni.
És ez így jó. :)
Pál-Pusztai · Őstag · Igazán tartalmas, hosszan tartó szeretkezést sikerül egy pár éve összehozni a mostani barátnömmel, aki pár éve múlt 40, pontosabban az idén lesz 44-éves. Képesek vagyunk egy-másfél napot is az ágyban tölteni, nem tudjuk megunni egymást egymást. A kor előre haladtával inkább erre van igényem, mint egy gyors numerára.
Szia! Én már nem is tudom, mit írjak. :) Kösz, jól vagyok. Asszem, Bush megvolt, majd kiderül, de valaki nagyon olyannak tűnt, akármennyire is figyelt. Ha ő volt, egy király!! :)
Pircsikém, nekem a vénasszonynak elhiheted, a 30-as korosztály szereti legjobban az érettebb nőket és ez, bár vannak férfiak, akiknak bököm a szemét, naggyon tetszik. :)))