Húzogatni kell ezt a sz@rságot lent, olyan széleset vigyorogtál. Különben nem tudok a válaszra kattintani, kilóg a monitorból jobb oldalon. Ezt!
Húzogatni kell ezt a sz@rságot lent, olyan széleset vigyorogtál. Különben nem tudok a válaszra kattintani, kilóg a monitorból jobb oldalon. Ezt!
Diszgráf (bocs Pircsi)
Értsd: "MEG TE"
Mit?
Mennyi bajod van!
Én ontsam a magomat azért, hogy jól érezd magad?
Csak masszázs lesz, és kész!
Az is ruhában.
Büntit kapsz.
"me te" Mi ez? Álmos vagy, vagy részeg? :)))
Most nézd meg, mit csináltál!
Amúgy me te erőltetted a fórumozást!
Most már bírd ki vagy 5-ig.
Kilóg a monitorból a vigyorod!! Ne kacsintgass, meg röhögcsélj itt nekem! Jössz és szexelünk a régi gumiddal, amit elnyűttél már! Nahát! Felhúzol, aztán meg úgy hagysz. Nem fizetek!!!!!!!!!
Hát menjünk sláfenelni.
Asszony már 22 óta alszik.
A filmet meg nézd meg most.
Jól elpofáztuk az időt! Most álljak neki filmet nézni? Lassan aludni kéne. Te hogy vagy vele? Tényleg, asszony mit csinál?
Nem?
Pedig mindíg rajtam van, csak dugáshoz meg pisiléshez veszem le. (tudom, régi de jó) :-)
Azért szeretem a kézimunkát. Szépen, lassan, finoman...
De ha annyira szexelni akarsz, majd meglátom.
Elvégre én vagyok a megrendelő :-)
Ha fizetsz érte...
;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A kézimunkához nem kell koton, te! Amúgy én se szeretem. Most akkor nem szexelünk? :(
Nem baj. Sötétben minden nő szőke...
:-)
Há ja!
Mondtam, hogy a masszázst is nagyon szeretem, sőt a kézimunkát kifejezetten.
A koton viszonylag zavar.
Nem is vagyok szőke. Már.
Direkte ideveszed az irányt az öreglányhoz? Lehetetlen. Szerintem, ha eltévedsz és véletlenül itt kötsz ki. :)
Igen, a nagytudású "rájött".
De hagyjuk.
Ha meglátogatlak, az nem véletlen lesz.
Ja, mindenki te vagy. Én is. :)))
Nagy színész vagyok!
Tudod, én vagyok Chuck is...