Ezt hogy érted? Neked is írtam,de nem válaszoltál. Akartam veled beszélgetni délután.
Ezt hogy érted? Neked is írtam,de nem válaszoltál. Akartam veled beszélgetni délután.
TE Kató mindig a pasik???
Te, QCp! A középső ujjam még mindig durung és fáj. :(
De várjál! Még kérdi fiam, hogy milyen íze van??? Hát, mondtam, kóstolja meg! :)))
Hát, inkább tényleg vicces. Na, de ilyet! :)))
Nagyon gáz lehetettt:)))))))
Még mindig hányingerem van!! Azért ennyire a fiamat se szeretem. :)
Imádlak Kató...hát mit mondjak, én is röhögtem:))))
Hali QCp!
Újabb sztori. Délelőtt így fiacskámmal szoktunk beszélgetni, energiaitalozik közben, cigizünk. Ő is Nesteát iszik általában.
A gép előtt a padlón tartja. Látom, hogy van a flakonban elég sok még, nem kellkimennem a konyhába inni. Jól meghúztam, valamiborzalom pocsék, keserű íze van. Akkor nézem, hogy világosabb, mint a Nestea. Kérdezem: Te ebbe belehugyoztál?
Erre, "Ja, bocs, tegnap vendéged volt, nem akartam mászkálni, volt itt egy üres flakon, belepisiltem, elfelejtettem utána kiönteni, meg kidobni. " B@szki, hugyot ittam. :))) Ez meg röhög. Mondjuk én is, csak közben forgott a gyomrom. Rá 10 percre vendég.Gondolhatod!! :D
Neked is jó reggelt!
Esik az eső és megjártam már a boltokat.Nagyon fürge vagyok. QCp leírhatná perverz gondolatait! Engem is izgat.
Szia! Még mindig a mutatóujjam használom, elég ronda a másik és fáj. Nem lassan írok, elmentem Tv-zni, mert gondoltam később jössz ide. Én meg pasira legfeljebb 10 percet várok, ha nagyon szép, akkor 15-öt is.
Mesélj,mit műveltél kedden? Nem masszázson voltál, az tuti. :)))
11-kor vendég és fáj az ujjam. Aztán még 2 valamikor,meg a jó ég tudja. Így maszni!!!
JÓ REGGELT!!
Fujj,de perverz:)) mi is jutott eszedbe ??:))))
Namármost: a gépelésed vagy nagyon lassan megy a mutatóujjaddal, vagy elmentél sláfenelni.
Ha az első, akkor majd válaszolok az írásodra.
Ha a második, akkor aludj jól!
Én is azt teszem.
Üdv és 'cakát.
Őszintén, az ujjaddal kapcsolatban nagyon vicces és perverz gondolataim vannak, ahogy otthon ülsz a makkos, vöröses-lilás, acélkemény ujjaddal, és ...
Na de hagyjuk, igazán sajnállak :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Holnap a fókuszban benne leszel?
:-)
Ilyenkor már én is genyónak érzem magam...
:-)
Köszönöm kérdésed jól ;-)
Győzött a kisördög...
Helló
QCp, itt vagy valahol? Hogy telt a kedded? Képzeld, feldagadt a jobb középső ujjam, még mindig dagad, olyan, mintha makkja lenne. :))) Csak az a baj,nagyon fáj is. Pedig nem nőtt be a körmöm, de olyan érzés. Azzal szoktam gépelni, de most a mutatóujjam használom. Ilyen lehet, mikor körömnő valakinek a pöcsére. :)))
Hogy maszok holnap?Ma is fájt, de csak dagad,dagad... És acélkemény! :) Vöröses lila.
Szia Pircsim.Én általában este csak 8 után érek ide, bár most fiam beteg, nem üldögél annyit a gép előtt, ma is felment a láza, feküdt. Nekem meg vendégem volt. Mára slussz, holnapra már eddig 3 vendég és lehet, hogy még holnap hívnak mások is, hogy jönnének. Szeretem, ha van forgalom.:)
Sziasztok.....
KIpihented magad Kató?? Van erre mostanság vaalki?
Jóccak mindenkinek! Holnap találkozunk. Pihentebb leszek. :)