Szia baby.....
Mindig eldöntöm most jövök,, de legyőz vaalmi......a pasikat majd inkább priviben elmondom mire éretm..
Szia baby.....
Mindig eldöntöm most jövök,, de legyőz vaalmi......a pasikat majd inkább priviben elmondom mire éretm..
Ezt hogy érted? Neked is írtam,de nem válaszoltál. Akartam veled beszélgetni délután.
TE Kató mindig a pasik???
Te, QCp! A középső ujjam még mindig durung és fáj. :(
De várjál! Még kérdi fiam, hogy milyen íze van??? Hát, mondtam, kóstolja meg! :)))
Hát, inkább tényleg vicces. Na, de ilyet! :)))
Nagyon gáz lehetettt:)))))))
Még mindig hányingerem van!! Azért ennyire a fiamat se szeretem. :)
Imádlak Kató...hát mit mondjak, én is röhögtem:))))
Hali QCp!
Újabb sztori. Délelőtt így fiacskámmal szoktunk beszélgetni, energiaitalozik közben, cigizünk. Ő is Nesteát iszik általában.
A gép előtt a padlón tartja. Látom, hogy van a flakonban elég sok még, nem kellkimennem a konyhába inni. Jól meghúztam, valamiborzalom pocsék, keserű íze van. Akkor nézem, hogy világosabb, mint a Nestea. Kérdezem: Te ebbe belehugyoztál?
Erre, "Ja, bocs, tegnap vendéged volt, nem akartam mászkálni, volt itt egy üres flakon, belepisiltem, elfelejtettem utána kiönteni, meg kidobni. " B@szki, hugyot ittam. :))) Ez meg röhög. Mondjuk én is, csak közben forgott a gyomrom. Rá 10 percre vendég.Gondolhatod!! :D
Neked is jó reggelt!
Esik az eső és megjártam már a boltokat.Nagyon fürge vagyok. QCp leírhatná perverz gondolatait! Engem is izgat.
Szia! Még mindig a mutatóujjam használom, elég ronda a másik és fáj. Nem lassan írok, elmentem Tv-zni, mert gondoltam később jössz ide. Én meg pasira legfeljebb 10 percet várok, ha nagyon szép, akkor 15-öt is.
Mesélj,mit műveltél kedden? Nem masszázson voltál, az tuti. :)))
11-kor vendég és fáj az ujjam. Aztán még 2 valamikor,meg a jó ég tudja. Így maszni!!!
JÓ REGGELT!!
Fujj,de perverz:)) mi is jutott eszedbe ??:))))
Namármost: a gépelésed vagy nagyon lassan megy a mutatóujjaddal, vagy elmentél sláfenelni.
Ha az első, akkor majd válaszolok az írásodra.
Ha a második, akkor aludj jól!
Én is azt teszem.
Üdv és 'cakát.
Őszintén, az ujjaddal kapcsolatban nagyon vicces és perverz gondolataim vannak, ahogy otthon ülsz a makkos, vöröses-lilás, acélkemény ujjaddal, és ...
Na de hagyjuk, igazán sajnállak :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Holnap a fókuszban benne leszel?
:-)
Ilyenkor már én is genyónak érzem magam...
:-)
Köszönöm kérdésed jól ;-)
Győzött a kisördög...
Helló
QCp, itt vagy valahol? Hogy telt a kedded? Képzeld, feldagadt a jobb középső ujjam, még mindig dagad, olyan, mintha makkja lenne. :))) Csak az a baj,nagyon fáj is. Pedig nem nőtt be a körmöm, de olyan érzés. Azzal szoktam gépelni, de most a mutatóujjam használom. Ilyen lehet, mikor körömnő valakinek a pöcsére. :)))
Hogy maszok holnap?Ma is fájt, de csak dagad,dagad... És acélkemény! :) Vöröses lila.
Szia Pircsim.Én általában este csak 8 után érek ide, bár most fiam beteg, nem üldögél annyit a gép előtt, ma is felment a láza, feküdt. Nekem meg vendégem volt. Mára slussz, holnapra már eddig 3 vendég és lehet, hogy még holnap hívnak mások is, hogy jönnének. Szeretem, ha van forgalom.:)
Sziasztok.....
KIpihented magad Kató?? Van erre mostanság vaalki?