Elmúltál? De mennyi? Ezt nem szabad megkérdezni, elnézést. Én se 20 vagyok, de jól érzem magam!!
Elmúltál? De mennyi? Ezt nem szabad megkérdezni, elnézést. Én se 20 vagyok, de jól érzem magam!!
Lassan elmúlsz 50, ez következik!!
Nálam csak 1 napig tart. Holnap megint a szokásos hétköznapok. Hát, én nem érzem jól magam a bőrömben, de nem a korom miatt.
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Köszönöm szépen!!!
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Én is elmúltam már......de jól érzem magam a bőrömben....Ne csüggedj!
Kiporszívóztam! Már csak a hajmosás van vissza. Kész élmény!
Szia Papim!
Én már nem is tudom, kit, mit várok és mire várok.
Szia!
Aranyos vagy, egyszer talán máshogy lesz tényleg, csak addigra megöregszem, legalábbis lelkileg és már mindegy.
Tudod: "...Elmúlsz 30, elmúlsz 40, aztán elmúlsz szépen, lassan és csendben..."
Én a mát érzem. De legalább még érzek valamit, nem rossz jel.
Szia!
Nem csak Őt szeretjük!!
Téged is!!
Szia!
Itt vagyok ezen a napfényes napon!!
Lehet nem is engem vársz?
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Ne keseredj el Drága!Minden rossz után jobb következik...egyszer vége lesz....és normális életünk lesz......Téged itt mindenki nagyon szeret!Mert kedves és aranyos,értelmes nőci vagy!Megérdemled,hogy boldog legyél!Puszi
Látom, itt sincs ma senki. Mindenki kirándulni ment, hétágra süt a nap.
Nézem az ablakból, ahogy párban, családostól ülnek be az autókba az emberek és mennek valahova.
Én a szabadnapomat főzéssel, mosogatással, takarítással, mosással.... töltöm. Aztán valamikor végzek, addigra majdnem este van. Még hajat is kell mosnom, már hosszú. Lehet, hogy levágatom.
Elképzelem, ahogy beülünk az autóba és irány Füred, vagy Gárdony, esetleg Hévíz, aztán egy jó vacsora...
azzal, akit szeretek, szerettem és sose múlik el. Sőt, egyre többet gondolok rá. Egész héten dolgoztunk, de a hétvége a mienk volt. Ma valahogy jobban fáj, mint máskor. Talán fáradt vagyok. Nem csak fizikailag. Ez egy börtön, ahonnan kimehetsz, de minek, hova, kivel? Szeretnék egy kutyát. Volt, de a vendégek, szomszédok miatt el kellett ajándékoznom. Nekem ezt sem szabad. Jók az emberek. "Jáj, kutya!!" Igen, az ember leghűségesebb barátja. A kutya. Megnevettet, kimozdít, megmozgat és szeret, feltétel nélkül. De nem lehet. Nekem nem, aki ért hozzájuk.
QCp, ezért szeretlek és jó is talán, hogy nem ismerjük egymást. Te tudsz megnevettetni, szórakoztatni, kikapcsolni, elfelejteni ezt a sz@rt, ami körül vesz. A virtuális barát. Érezlek és mégse ismerlek. Maradj itt nekem, ne menj el, mint Bush! Kösz. :)
Szia te átok! A pontos idő a számítógépen van. Hajszál pontos.
Azzal teszel tönkre, hogy fél éjszakákat nem tudok leszakadni rólad!
Örülök, hogy tetszett a masszázs, de meg se közelítheti az enyémet! :)))
Ezt persze lehet, hogy te sose tudod meg, de így van.
Úgyse nem jössz ide nyáron se, csak írod a kifogásaidat.
Jóccak neked is.
Most tényleg csak beköszönök.
Miért is teszlek tönkre?
Voltam ma masszázson.
Szuper volt.
Üdv
"peace and love"
Szia
Nem én voltam.
A pontos időt meg a 180-as szám mondja meg.
:-)))
Jóccak mindenkinek!
Holnap itt a helyetek.
Megyek szunyálni, QCp tönkretesz.:)
QCp, valki megcsörgetett ma rejtett számról, kinyomtam, szokásomhoz híven. Ha így akarsz hívni, szólj előtte és pontos időt kérek! :)))
Kedves Pircsim!
Öröm volt számomra is, hogy meglátogattál, a kedvenc vendégeim közé tartozol már most. A Nesteáért ne haragudj, nem az volt benne, így jobbnak láttam az ásványvizet.
Várlak a jövő héten, ígérem langyos Nesteával! Köszönöm a dícsérő szavakat! :)
Üdv...
Nem vagyok rendszeres irogató, de olvasgató annál inkább, nos válogatam a masszőrhölgyek között, és a Linda nevü, párductestü szolgáltatót választottam, szeretem az érettebb korosztályt,ők tudják mitől döglik a légy:)Hát amit kaptam felejthetettlen élmény, mintha nem kettő, de lagalábbis négy keze volna:)A teste kemény, biztos sportolt, bár nem kérdeztem,,, fogai szépek...én ..biztos megyek még hozzá...ajánlom mindenki figyelmébe...
Egyetlen negativum volt,, a Nesteából nem adott,, pedig ott volt kéznél, pedig kivántam mint állat, de ez felejthető, a sok pozitivum mellett...
Jövöhéten találkozunk Lindácska...Köszönöm...
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Köszönöm!Ritkán írok,de olvaslak Titeket:)))